Miller Harris Peau Santal - Eau de Parfum Unisex Illat

Miller Harris Peau Santal - Eau de Parfum Unisex Illat

Miller Harris Black Datura - Eau de Parfum Uniszex Illat

Miller Harris Black Datura - Eau de Parfum Uniszex Illat

Miller Harris Hydra Figue - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 50700.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
MH71558
A Hydra Figue lehetővé teszi viselőjének, hogy egy görög bohém paradicsomba utazzon, egy olyan szigethez szóló illatos ódával, amely éppoly megidéző, mint amilyen inspiráló. A Hydra Figue a görög sziget, Hydra organikus szellemét, vad szépségét és lassú tempóját ragadja meg. Az érzékek nirvánája, amely a nyers, természetes illatok kiválóságát hangsúlyozza ki. Az illat a cédrát és a citrom friss citrusos jegyével nyit, amelyet a görög sáfrány és az ouzo akkord finom fűszeres jegyeivel kombinál. A délutáni szellő ihlette, amely a friss hidrai fügefákhoz viszi az illatot, megnyugtató meleg jegyekkel, az Égei-tenger sós, azúrkék hullámainak ütközésével. Az elbűvölő fehér tubarózsa és a Mirabilis Jalapa nyugodt jelleget kölcsönöz, míg a bársonyos pézsma a szantálfa és az ambroxán elegáns fás jegyeit emeli ki.
További Információ
MárkaMiller Harris
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Miller Harris egy 2000-ben alapított brit parfümház, amelynek középpontjában a testreszabott illatok megalkotásának szelleme áll. A márka elkötelezett a gyönyörű természetes anyagok használata mellett, miközben a kreatív határokat feszegeti. Az illatok megalkotásakor a természetből indulunk ki, az értékes növényi anyagokat komplex módon keretezzük, és az egyszerűségben találjuk meg a gazdagságot. Arra törekszünk, hogy természetes összetevőket használjunk (amelyek mind etikus és fenntartható módon származnak), nem pedig szintetikus anyagokat, amelyeket csak akkor használunk, ha nincs nyers alternatíva. Minden illatunk Eau de Parfum.
Miller Harris Hydra Figue 100ml Edp Unisex parfüm Gyártó: Miller Harris Származási hely:Nagy Britannia Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.