Miller Harris Poirier d`un Soir - Eau de Parfum Unisex Illat

Miller Harris Poirier d`un Soir - Eau de Parfum Unisex Illat

Miller Harris Hydra Figue - Eau de Parfum Uniszex Illat

Miller Harris Hydra Figue - Eau de Parfum Uniszex Illat

Miller Harris Peau Santal - Eau de Parfum Unisex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Elérhetőség: Nincs raktáron
SKU
MH61529
A Peau Santal, a végső bőrillat, a puha, meleg bőr érzése, amelyet a szantálfa - a legnemesebb fa - krémes gazdagsága idéz elő. Kivételesen lágy és érzéki, a melegség auráját varázsolja viselője köré. A rózsaszín bors és a sáfrány tüzes rúgása fokozza a szantálfa forróságát, míg a ropogós borostyán és egy kis vanília gazdagítja ennek a gazdag fás illatnak a krémes oldalát.
További Információ
MárkaMiller Harris
NemUnisex
AlapjegyMoha, Szantálfa
SzívjegyTömjénfa, Papirusz, Szantálfa
FejjegyBergamott, Rózsaszin bors, sáfrány
Illatfás
Cikk típusaEau de Parfum
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Miller Harris egy 2000-ben alapított brit parfümház, amelynek középpontjában a testreszabott illatok megalkotásának szelleme áll. A márka elkötelezett a gyönyörű természetes anyagok használata mellett, miközben a kreatív határokat feszegeti. Az illatok megalkotásakor a természetből indulunk ki, az értékes növényi anyagokat komplex módon keretezzük, és az egyszerűségben találjuk meg a gazdagságot. Arra törekszünk, hogy természetes összetevőket használjunk (amelyek mind etikus és fenntartható módon származnak), nem pedig szintetikus anyagokat, amelyeket csak akkor használunk, ha nincs nyers alternatíva. Minden illatunk Eau de Parfum.
Miller Harris Peau Santal 100ml edp Unisex parfüm Gyártó: Miller Harris Származási hely:Nagy Britannia Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.