Miller Harris Coeur de Jardin - Eau de Parfum Unisex Illat

Miller Harris Coeur de Jardin - Eau de Parfum Unisex Illat

Miller Harris Peau Santal - Eau de Parfum Unisex Illat

Miller Harris Peau Santal - Eau de Parfum Unisex Illat

Miller Harris Poirier d`un Soir - Eau de Parfum Unisex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 45100.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
MH61439
Egyetlen körtefa, a lenyugvó nap árnyékában, a Poirier d'Un Soir ihlette Miller Harris szagvilágát, amely egy nyári estét ábrázol. Az egész fa jelen van - a friss, érett és frissítő körte, a levelek zöldje és a fa gazdagsága, amely mindig enyhén füstös és meleg. A virágok árnyéka, a rózsa és a bazsarózsa mélysége az ágakra tapad, míg az ambrette tapintható ölelése a meleg esti levegőt idézi, ahogyan az e körül az egyetlen körtefa körül lengedezik.
További Információ
MárkaMiller Harris
NemUnisex
AlapjegyNyír, Papirusz, Pacsuli, Rum
SzívjegyPünkösdi rózsa, Török rózsa
FejjegyCitrom, Körte
Illatfás
Cikk típusaEau de Parfum
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Miller Harris egy 2000-ben alapított brit parfümház, amelynek középpontjában a testreszabott illatok megalkotásának szelleme áll. A márka elkötelezett a gyönyörű természetes anyagok használata mellett, miközben a kreatív határokat feszegeti. Az illatok megalkotásakor a természetből indulunk ki, az értékes növényi anyagokat komplex módon keretezzük, és az egyszerűségben találjuk meg a gazdagságot. Arra törekszünk, hogy természetes összetevőket használjunk (amelyek mind etikus és fenntartható módon származnak), nem pedig szintetikus anyagokat, amelyeket csak akkor használunk, ha nincs nyers alternatíva. Minden illatunk Eau de Parfum.
Miller Harris Poirier d`un Soir 100ml edp Unisex parfüm Gyártó: Miller Harris Származási hely:Nagy Britannia Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.