Miller Harris Rose Silence - Eau de Parfum Unisex Illat

Miller Harris Rose Silence - Eau de Parfum Unisex Illat

Miller Harris Poirier d`un Soir - Eau de Parfum Unisex Illat

Miller Harris Poirier d`un Soir - Eau de Parfum Unisex Illat

Miller Harris Coeur de Jardin - Eau de Parfum Unisex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Elérhetőség: Nincs raktáron
SKU
MH61001
Egy angol kert szívében állsz a nyár közepén. A nap melege felmelegíti az eső áztatta növényzetet, és illatos gőzt bocsát ki, amely körülvesz téged. A Coeur de Jardin ez az illat - az eső ködös illata a betonon, a harmatos szirmok, az érett gyümölcsök és a pezsgő citrusfélék illata. A jázmin, a tubarózsa és a rózsa elbűvölő virágos tónusai, amelyek a brit özönvíz által megöntözött őszibarack és körte frissítő erejével keverednek. Ahogy megnyugszik, a moha, az orris és a pacsuli ásványi aspektusai az esőtől átitatott és energiától hemzsegő földet idézik.
További Információ
MárkaMiller Harris
NemUnisex
AlapjegyBorostyánkő, Moha, Pézsma, Pacsuli, Florenci nőszirom
SzívjegyJázmin, Török rózsa, Tubarózsa, Vanília
FejjegyBergamott, Citrom, Őszibarack, Körte
Illatciprusos
Cikk típusaEau de Parfum
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Miller Harris egy 2000-ben alapított brit parfümház, amelynek középpontjában a testreszabott illatok megalkotásának szelleme áll. A márka elkötelezett a gyönyörű természetes anyagok használata mellett, miközben a kreatív határokat feszegeti. Az illatok megalkotásakor a természetből indulunk ki, az értékes növényi anyagokat komplex módon keretezzük, és az egyszerűségben találjuk meg a gazdagságot. Arra törekszünk, hogy természetes összetevőket használjunk (amelyek mind etikus és fenntartható módon származnak), nem pedig szintetikus anyagokat, amelyeket csak akkor használunk, ha nincs nyers alternatíva. Minden illatunk Eau de Parfum.
Miller Harris Coeur de Jardin 100ml edp Női parfüm Gyártó: Miller Harris Származási hely:Nagy Britannia Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.