Miller Harris Secret Gardenia - Eau de Parfum Unisex Illat

Miller Harris Secret Gardenia - Eau de Parfum Unisex Illat

Miller Harris Coeur de Jardin - Eau de Parfum Unisex Illat

Miller Harris Coeur de Jardin - Eau de Parfum Unisex Illat

Miller Harris Rose Silence - Eau de Parfum Unisex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 62400.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
MH60999
A Rose Silence by Miller Harris egy elbűvölő és modern rózsa parfüm, egy tiszta virágzás elefántcsontszirmokból és a csend pillanatából. A kasmír finom érzése egybeolvad a friss szirmokból összefűzött, a bőrt simogató ruhával. A gyümölcsök édes rezonanciája emeli a szirmokat, a fanyar feketeribizli és a lédús mandarin, míg a szantálfa és a pézsma a meleg bőr benyomását kelti. A rózsa egyedül ül, frissen szedve és derűsen.
További Információ
MárkaMiller Harris
NemUnisex
AlapjegyPacsuli
SzívjegyTörök rózsa
FejjegyMandarin
Illatvirágos
Cikk típusaEau de Parfum
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Miller Harris egy 2000-ben alapított brit parfümház, amelynek középpontjában a testreszabott illatok megalkotásának szelleme áll. A márka elkötelezett a gyönyörű természetes anyagok használata mellett, miközben a kreatív határokat feszegeti. Az illatok megalkotásakor a természetből indulunk ki, az értékes növényi anyagokat komplex módon keretezzük, és az egyszerűségben találjuk meg a gazdagságot. Arra törekszünk, hogy természetes összetevőket használjunk (amelyek mind etikus és fenntartható módon származnak), nem pedig szintetikus anyagokat, amelyeket csak akkor használunk, ha nincs nyers alternatíva. Minden illatunk Eau de Parfum.
Miller Harris Rose Silence 100ml edp Unisex parfüm Gyártó: Miller Harris Származási hely:Nagy Britannia Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.