Miller Harris Tea Tonique - Eau de Parfum Unisex Illat

Miller Harris Tea Tonique - Eau de Parfum Unisex Illat

Miller Harris Rose Silence - Eau de Parfum Unisex Illat

Miller Harris Rose Silence - Eau de Parfum Unisex Illat

Miller Harris Secret Gardenia - Eau de Parfum Unisex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Elérhetőség: Nincs raktáron
SKU
MH61541
A gardénia rejtett csillogása tiszta, fényes és érzéki óda a legtisztább fehér virághoz. London titkos kertjei el vannak zárva, tele titkos virágokkal - és a Secret Gardenia ezeket a gyönyörű illatokat egy hűvös és friss csokorba foglalja. Párnás gardénia szirmok, a yuzu pikáns frissessége és a hűvös, lédús nashi körte, érzéki jázminnal és ylang ylanggal. A krémes szantálfa és a finom pézsma tiszta fényben horgonyozza le a tapintható gardénia szirmokat.
További Információ
MárkaMiller Harris
NemUnisex
AlapjegyCédrus fa, Pézsma
SzívjegyGardénia, Ylang Ylang
FejjegyBergamott
Illatvirágos
Cikk típusaEau de Parfum
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Miller Harris egy 2000-ben alapított brit parfümház, amelynek középpontjában a testreszabott illatok megalkotásának szelleme áll. A márka elkötelezett a gyönyörű természetes anyagok használata mellett, miközben a kreatív határokat feszegeti. Az illatok megalkotásakor a természetből indulunk ki, az értékes növényi anyagokat komplex módon keretezzük, és az egyszerűségben találjuk meg a gazdagságot. Arra törekszünk, hogy természetes összetevőket használjunk (amelyek mind etikus és fenntartható módon származnak), nem pedig szintetikus anyagokat, amelyeket csak akkor használunk, ha nincs nyers alternatíva. Minden illatunk Eau de Parfum.
Miller Harris Secret Gardenia 100ml edp Unisex parfüm Gyártó: Miller Harris Származási hely:Nagy Britannia Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.