Miller Harris Vetiver Insolent - Eau de Parfum Unisex Illat

Miller Harris Vetiver Insolent - Eau de Parfum Unisex Illat

Miller Harris Secret Gardenia - Eau de Parfum Unisex Illat

Miller Harris Secret Gardenia - Eau de Parfum Unisex Illat

Miller Harris Tea Tonique - Eau de Parfum Unisex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Elérhetőség: Nincs raktáron
SKU
MH61007
A Tea Tonique egy ügyes szakdolgozat a tea gyógynövényes tisztaságáról, amely a zöld teát, a jázminteát és a fekete teát egy kellemes keverékbe szövi. A frissítő citrommal és bergamottal kevert reggeli köd, a Tea Tonique egyszerre hűvös és meleg, fekete és zöld, édes és keserű. Kontrasztos és kielégítő illat, amely a nyitó illat pikáns, pezsgő frissességétől a földes fekete teáig terjed a leszáradásban. A Tea Tonique segítségével a teaszertartás teljes élményét kapjuk, egyetlen amorf parfümben.
További Információ
MárkaMiller Harris
NemUnisex
AlapjegyNyír, Pézsma
SzívjegyEarl grey tea, Zöld tea, Szerecsendió
FejjegyBergamott, Citrom, Petitgrain
Illatcitrusos, friss
Cikk típusaEau de Parfum
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Miller Harris egy 2000-ben alapított brit parfümház, amelynek középpontjában a testreszabott illatok megalkotásának szelleme áll. A márka elkötelezett a gyönyörű természetes anyagok használata mellett, miközben a kreatív határokat feszegeti. Az illatok megalkotásakor a természetből indulunk ki, az értékes növényi anyagokat komplex módon keretezzük, és az egyszerűségben találjuk meg a gazdagságot. Arra törekszünk, hogy természetes összetevőket használjunk (amelyek mind etikus és fenntartható módon származnak), nem pedig szintetikus anyagokat, amelyeket csak akkor használunk, ha nincs nyers alternatíva. Minden illatunk Eau de Parfum.
Miller Harris Tea Tonique 100ml edp Unisex parfüm Gyártó: Miller Harris Származási hely:Nagy Britannia Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.