Miller Harris L`Eau Magnetic - Eau de Parfum Unisex Illat

Miller Harris L`Eau Magnetic - Eau de Parfum Unisex Illat

Miller Harris Etui Noir - Eau de Parfum Unisex Illat

Miller Harris Etui Noir - Eau de Parfum Unisex Illat

Miller Harris Feuilles de Tabac - Eau de Parfum Unisex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 62400.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
MH61005
A Feuilles de Tabac egy jóképű és elegáns illat, amely minden pillanatban magabiztosságot sugároz. Ez az elegáns illat a finom szivart borító dohánylevelek illatát idézi, tüzes, elektromos pimento bogyókkal és kubai kaskarillaolajjal nyit. A fenyőtű, a zsálya és a bergamott klasszikus hangulatot áraszt, míg a melegség és az édesség ütköztetése dohány és pacsuli keverék formájában a teljes kifinomultságról beszél. A Feuilles de Tabac egy kompromisszumok nélküli esszé a dohánylevélről, egy finom szivar képét idézve, amelyet frissen, a dobozából előkelő helyen hoznak ki.
További Információ
MárkaMiller Harris
NemUnisex
AlapjegyIndonéziai pacsuli, Dohánylevelek, Tonka bab
Illatámbrás
Cikk típusaEau de Parfum
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Miller Harris egy 2000-ben alapított brit parfümház, amelynek középpontjában a testreszabott illatok megalkotásának szelleme áll. A márka elkötelezett a gyönyörű természetes anyagok használata mellett, miközben a kreatív határokat feszegeti. Az illatok megalkotásakor a természetből indulunk ki, az értékes növényi anyagokat komplex módon keretezzük, és az egyszerűségben találjuk meg a gazdagságot. Arra törekszünk, hogy természetes összetevőket használjunk (amelyek mind etikus és fenntartható módon származnak), nem pedig szintetikus anyagokat, amelyeket csak akkor használunk, ha nincs nyers alternatíva. Minden illatunk Eau de Parfum.
Miller Harris Feuilles de Tabac 100ml EDP Unisex parfüm Gyártó: Miller Harris Származási hely:Nagy Britannia Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.