Miller Harris Feuilles de Tabac - Eau de Parfum Unisex Illat

Miller Harris Feuilles de Tabac - Eau de Parfum Unisex Illat

Miller Harris Vetiver Insolent - Eau de Parfum Unisex Illat

Miller Harris Vetiver Insolent - Eau de Parfum Unisex Illat

Miller Harris Etui Noir - Eau de Parfum Unisex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 45100.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
MH61423
Az Étui Noir a bőr legintimebb és legfényűzőbb formájában. Az Étui Noir a bőr minden fajtáját idézi, és az anyag keménységét valami sokkal puhábbal állítja szembe. Egyszerre a sima fekete bőr harapós keveréke, amelyet vetiver és pacsuli hangsúlyoz, és egy bársonyos, szarvasbőrszerű bőr, amelyet pazar orris porral hintettek meg. Nincs még egy olyan bőrparfüm, mint az Étui Noir, és úgy hordható, mint egy testre szabott kiegészítő - az a tökéletes bőr akcentus, amely teljessé teszi az ember öltözékét.
További Információ
MárkaMiller Harris
NemUnisex
AlapjegyBorostyánkő, Nyír, Labdanum, Bőr, Indonéziai pacsuli, Vetiver Haiti
SzívjegyKasmír fa, Tömjén/füstölő, Írisz vaj, Styrax
FejjegyElemi, Tangerine/Mandarin
Illatámbrás
Cikk típusaEau de Parfum
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Miller Harris egy 2000-ben alapított brit parfümház, amelynek középpontjában a testreszabott illatok megalkotásának szelleme áll. A márka elkötelezett a gyönyörű természetes anyagok használata mellett, miközben a kreatív határokat feszegeti. Az illatok megalkotásakor a természetből indulunk ki, az értékes növényi anyagokat komplex módon keretezzük, és az egyszerűségben találjuk meg a gazdagságot. Arra törekszünk, hogy természetes összetevőket használjunk (amelyek mind etikus és fenntartható módon származnak), nem pedig szintetikus anyagokat, amelyeket csak akkor használunk, ha nincs nyers alternatíva. Minden illatunk Eau de Parfum.
Miller Harris Etui Noir 100ml edp Unisex parfüm Gyártó: Miller Harris Származási hely:Nagy Britannia Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.