Miller Harris Soufflot - Eau de Parfum Uniszex Illat

Miller Harris Soufflot - Eau de Parfum Uniszex Illat

Miller Harris L`Eau Magnetic - Eau de Parfum Unisex Illat

Miller Harris L`Eau Magnetic - Eau de Parfum Unisex Illat

Miller Harris Sherzo - Eau de Parfum Unisex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 54600.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
MH65936
A Scherzo intenzíven vibráló illat, tele színekkel, mélységgel és egy kis édességgel, a virágok sokaságát ragadja meg: sötétvörös rózsa, bazsarózsa felhők, napsárga nárcisz és ropogós fehér pittosporum. A mandarin édességét a davana bódító lila gazdagsága ellensúlyozza, amely egy kis likőrrel gazdagítja az illatot. Az alapillat oudh-val, földes pacsulival és egy csipetnyi cukorral csillog, hogy megragadja a cukrászdák kirakatának érzését. A 2018-ban bevezetett Scherzo illatot F. Scott Fitzgerald Tender is the Night című művének egy szövegrésze ihlette. Mathieu Nardin parfümőrnek csak ez a rövid passzus volt a megbízás az illat megalkotásához. Az így született parfüm azonnal klasszikussá és bestsellerré vált a Miller Harris illatszerházunkban.
További Információ
MárkaMiller Harris
NemUnisex
AlapjegyPacsuli, Édes, Vanília
SzívjegyNárcisz, Tömjénfa, Pünkösdi rózsa, Rózsa
FejjegyDavana, Tangerine/Mandarin
Illatvirágos
Cikk típusaEau de Parfum
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Miller Harris egy 2000-ben alapított brit parfümház, amelynek középpontjában a testreszabott illatok megalkotásának szelleme áll. A márka elkötelezett a gyönyörű természetes anyagok használata mellett, miközben a kreatív határokat feszegeti. Az illatok megalkotásakor a természetből indulunk ki, az értékes növényi anyagokat komplex módon keretezzük, és az egyszerűségben találjuk meg a gazdagságot. Arra törekszünk, hogy természetes összetevőket használjunk (amelyek mind etikus és fenntartható módon származnak), nem pedig szintetikus anyagokat, amelyeket csak akkor használunk, ha nincs nyers alternatíva. Minden illatunk Eau de Parfum.
Miller Harris Scherzo 100ml edp Unisex parfüm Gyártó: Miller Harris Származási hely:Nagy Britannia Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.