Ajmal Cashmere Musc - Eau de Parfum Uniszex Illat

Ajmal Cashmere Musc - Eau de Parfum Uniszex Illat

Ajmal Amber Musc - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 58500.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
A45681
Az ámbra melegével átitatva, az Amber Musc egy mélyeségesen gazdag és felemelő illat, amely sosem marad észrevétlen. Ragyogóan ötvözi az érzéki és buja jegyeket, ezzel vonzva magához a használóját. Ez a kifinomult parfüm a fejillatában virágos jegyekkel, rózsával kiegészítve épül fel, míg a szív pézsmás és ámbrás jegyeket tartalmaz. Alapjában ámbrás, fás és pézsmás, az Amber Musc olyan összetevőkből áll, mint az ámbra, cédrusfa és a pézsma.
További Információ
MárkaAjmal
NemUnisex
AlapjegyBorostyánkő, Cédrus
SzívjegyPézsma
FejjegyRózsa
Illatvirágos, keleties
Cikk típusaEau de Parfum
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
Az Ajmal Perfumes története a kései alapítójával, Haji Ajmal Ali által indult az 1950-es évek elején - Assamban, Indiában - egy történet, amely 'Egy Farmerből Parfümőr' néven vált ismertté. Köszönhetően a késő Haji Ajmal Ali víziójának és a parfümgyártás iránti áldozatos elkötelezettségének, az Ajmal Perfumes egy szerény kereskedőházból egy multi-milliós dolláros vállalattá nőtte ki magát. Ma az Ajmal családi vállalkozása - melynek székhelye Dubajban, az Egyesült Arab Emírségekben található - a második és harmadik generáció Ajmaljainak vezetése alatt áll, akik egytől-egyig kulcsfontosságú szerepet játszanak a márka fejlesztésében és növekedésében. Összességében az Ajmal Perfumes egy olyan márka, amely gazdag örökséggel rendelkezik, amelyet majdnem hét évtizednyi tapasztalat és tudás támaszt alá a parfümkészítés összetett művészetében. Egy igazi úttörő és forradalmár a parfümök létrehozásától a globális ügyfélkörig, az Ajmal nagy büszkeséggel vallja, hogy az összes illata mindeddig sajá
Ajmal Amber Musc 100ml Edp Uniszex parfüm Gyártó:Ajmal hely: Egyesült Arab Emírségek Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.