Ajmal Santal Wood - Eau de Parfum Uniszex Illat

Ajmal Santal Wood - Eau de Parfum Uniszex Illat

Ajmal Patchouli Wood - Eau de Parfum Uniszex Illat

Ajmal Patchouli Wood - Eau de Parfum Uniszex Illat

Ajmal Rose Wood - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 81900.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
A42021
Óda a rózsához, felidézve a felfedezetlen izgalmát. Egy kifinomult fás illat, fűszeres, virágos rózsával. Ragyogó és csábító, a Rose Wood illata teljesen elbűvöl. Ennek az illatnak az esszenciája hipnotizál majd téged.
További Információ
MárkaAjmal
NemUnisex
AlapjegyAgarfa, Púderes illatjegyek, Fás illatjegyek
SzívjegyPézsma, Rózsa
FejjegyVirágos illatjegyzék, Fűszerek
Illatvirágos, fás
Cikk típusaEau de Parfum
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
Az Ajmal Perfumes története a kései alapítójával, Haji Ajmal Ali által indult az 1950-es évek elején - Assamban, Indiában - egy történet, amely 'Egy Farmerből Parfümőr' néven vált ismertté. Köszönhetően a késő Haji Ajmal Ali víziójának és a parfümgyártás iránti áldozatos elkötelezettségének, az Ajmal Perfumes egy szerény kereskedőházból egy multi-milliós dolláros vállalattá nőtte ki magát. Ma az Ajmal családi vállalkozása - melynek székhelye Dubajban, az Egyesült Arab Emírségekben található - a második és harmadik generáció Ajmaljainak vezetése alatt áll, akik egytől-egyig kulcsfontosságú szerepet játszanak a márka fejlesztésében és növekedésében. Összességében az Ajmal Perfumes egy olyan márka, amely gazdag örökséggel rendelkezik, amelyet majdnem hét évtizednyi tapasztalat és tudás támaszt alá a parfümkészítés összetett művészetében. Egy igazi úttörő és forradalmár a parfümök létrehozásától a globális ügyfélkörig, az Ajmal nagy büszkeséggel vallja, hogy az összes illata mindeddig sajá
Ajmal Rose Wood 100ml EDP Unisex parfüm Gyártó:Ajmal Származási hely: Egyesült Arab Emírségek Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.