Bond No.9 The Scent Of Peace Natural - Eau de Parfum Uniszex Illat

Bond No.9 The Scent Of Peace Natural - Eau de Parfum Uniszex Illat

Bond No.9 Wall Street - Eau de Parfum Uniszex Illat

Bond No.9 Wall Street - Eau de Parfum Uniszex Illat

Bond No.9 Chelsea Nights - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 191100.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
BO71739
A Chelsea Nights mindazoknak készült, akik ki akarnak állni magukért, és jól szeretnék érezni magukat. Ez a merész, új illat a gourmand és a keleties kompozíció keverékével tükrözi a manhattani végállomás számos aspektusát. Akárcsak egy dekadens éjszaka, tagadhatatlanul szexi. A csúcson fűszeres, meleg sáfrány és mogyoró, a szívében rózsa, kurkuma és szezám rendkívül egyedi keveréke, az alapját pedig az érzéki, füstös jegyek robusztus, all-star felállása képezi, többek között pacsuli, mirha, borostyán és fekete szarvasbőr. Ez a figyelemfelkeltő illat arra készült, hogy egy egész éjszakát kibírjon, majd a hajnali órákban is hazakísérje
További Információ
MárkaBond No.9
NemUnisex
AlapjegyBorostyánkő, Pacsuli olaj, Szarvasbőr, Vanília
SzívjegyCédrus fa, Mirha Resinoid, Oud olaj, Tubarózsa
FejjegyAbszolút Kakaó, sáfrány
Illatgourmand, keleties
Cikk típusaEau de Parfum
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
Egy olyan iparágban, amelyben már régóta a férfiak uralkodnak, a Bond No. 9 az első New York-i parfümház, amit egy nő vezet. Laurice Rahmé alapító, aki a Bond No. 9 minden aspektusát felügyeli, a kezdetektől fogva részt vett a parfümök koncepciójának kidolgozásában és néhány Bond No. 9 butik belső kialakításában is. Miss Rahmé kitartó munkájával az igazi luxuscikkek közé emelte a márkát. A Bond No. 9 illatok az első olyan illatok, melyek a szeretett szülővárosuk, New York előtt tisztelegnek. A márka, a bájosan sokrétű város minden szomszédságának saját illatot alkot. Aki egyszer kipróbálja őket, az örökre szerelembe esik New Yorkkal.
Bond No.9 Chelsea Nights EDP 100ML Unisex parfüm Gyártó: Bond No9 Származási hely: USA Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: A felbontástól számítva a csomagoláson jelzett időpontig Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.