Bond No.9 Chelsea Nights - Eau de Parfum Uniszex Illat

Bond No.9 Chelsea Nights - Eau de Parfum Uniszex Illat

Bond No.9 The Scent Of Peace Natural - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Elérhetőség: Nincs raktáron
SKU
BO66630
Végre itt van a friss levegő, amire mindannyian vártunk! Bemutatjuk első teljesen természetes illatunkat. A tiszta szépség nem csak egy kérés, hanem egy követelés. Most bemutatunk egy kecses, öko-chic illatalternatívát. Természetes és vegán illóolajok, nyersanyagokból készültek, hogy kifinomult, pezsgő illatot alkossanak, amely az bőrön marad.
További Információ
MárkaBond No.9
NemUnisex
AlapjegyFekete ribizli, Citrom, Petitgrain
SzívjegyDamaszt rózsa, Málna
FejjegyPézsma
Illatgyümölcsös, pézsmás, ámbrás
Cikk típusaEau de Parfum
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
Egy olyan iparágban, amelyben már régóta a férfiak uralkodnak, a Bond No. 9 az első New York-i parfümház, amit egy nő vezet. Laurice Rahmé alapító, aki a Bond No. 9 minden aspektusát felügyeli, a kezdetektől fogva részt vett a parfümök koncepciójának kidolgozásában és néhány Bond No. 9 butik belső kialakításában is. Miss Rahmé kitartó munkájával az igazi luxuscikkek közé emelte a márkát. A Bond No. 9 illatok az első olyan illatok, melyek a szeretett szülővárosuk, New York előtt tisztelegnek. A márka, a bájosan sokrétű város minden szomszédságának saját illatot alkot. Aki egyszer kipróbálja őket, az örökre szerelembe esik New Yorkkal.
BN9 The Scent Of Peace Natural EDP 100ML Unisex parfüm Gyártó: Bond No9 Származási hely: USA Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.