Creed Green Irish Tweed - Eau de Parfum Férfi Illat

Creed Green Irish Tweed - Eau de Parfum Férfi Illat

Creed Bois du Portugal - Eau de Parfum Férfi Illat

Creed Bois du Portugal - Eau de Parfum Férfi Illat

Creed Millesime Imperial - Eau de Parfum Férfi Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 103350.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
CR31570
A Millésime Imperial 1995-ben indult III. Napóleon és Eugénia császárné kérésére, hogy megünnepelje a Creed párizsi alapításának 150. évfordulóját. Az illat a Creed gazdag történetének állít emléket, az európai császári udvarok beszállítójaként. A friss és elegáns Millésime Imperial a tengeri akkord és az írisz keveréke, pezsgő citrusos fejjegyekkel. Az alapillat meleg és gazdagon rétegzett ámbával, pézsmával és szantálfával. Ez a friss és elegáns illat tele van a bergamott, a mandarin és a citrom könnyű jegyeivel. Tökéletesen egyensúlyoz a friss tengeri összhanggal és a Creed pazar jellegzetességével, az írisz, a szantálfa, az ámbra és a pézsma fás alapja, kifinomult csúcspontja ennek az időtlen parfümnek, könnyedén átvezet a nappali és az esti élet között. Az ikonikus aranypalackba zárt Millésime Imperial Eau de Parfum egy elegáns illatszekrény alapdarabja férfiak és nők számára.
További Információ
MárkaCreed
NemFérfi
AlapjegyBorostyánkő, Pézsma, Szantálfa
SzívjegyÍrisz, Tengeri akkordok/összhang
FejjegyBergamott, Citrom, Mandarin
Illatvirágos, fás
Cikk típusaEau de Parfum
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Creed céget 1760-ban James Henry Creed alapította, és azóta is a család irányítja. A Creed története valóban egyedülálló. A márka több mint 250 éve készít különleges illatokat királyi családok és más, kifinomult ízlésű vásárlók számára. Az évek során a parfümház számos neves személyiségnek tervezett illatokat, köztük Viktória királynőnek, Ferenc József császárnak, Winston Churchillnek és John F. Kennedy elnöknek. Manapság a Creed leginkább klasszikus férfias illatairól ismert, amelyeket olyan hírességek kedvelnek, mint Robert De Niro vagy Sylvester Stallone. A Creed páratlan illatok örökségét hozta létre, amelyeket a parfümök szakértői és a minőség, a stílus csodálói is nagyra tartanak. Az évszázadok során a Creed család több mint 200 parfümöt alkotott, amelyek mindegyike egyedülálló kreatív szellemről tanúskodik, amely a tehetséggel együtt hét generáción keresztül apáról fiúra szállt.
Creed Millesime Imperial 100ml EDP Ferfi parfüm Gyártó: Fontaine Limited Származási hely: Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.