Creed Millesime Imperial - Eau de Parfum Férfi Illat

Creed Millesime Imperial - Eau de Parfum Férfi Illat

Creed Himalaya - Eau de Parfum Férfi Illat

Creed Himalaya - Eau de Parfum Férfi Illat

Creed Bois du Portugal - Eau de Parfum Férfi Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 103350.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
CR13700
A Bois du Portugal egy lendületes férfi illat, a gazdag erdei tájak fantáziáját idézi meg. Ez a meleg és kifinomult kölni elkápráztatja az elmét és az érzékeket fás és fűszeres jegyeivel. Az időtlen és elegáns Bois Du Portugal a bergamott és a levendula illatával kezdi történetét, amely egzotikus fák és fűszeres jegyek, köztük cédrusfa, szantálfa és vetiver keveréke felé nyílik. Az ámbra végső kisugárzása igazán gazdag, lágy és kifinomult befejezést biztosít ennek a klasszikus úri illatnak.
További Információ
MárkaCreed
NemFérfi
AlapjegyÁmbra, Cédrus, Szantálfa, Vetiver
FejjegyBergamott
Illatfás, keleties
Cikk típusaEau de Parfum
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Creed céget 1760-ban James Henry Creed alapította, és azóta is a család irányítja. A Creed története valóban egyedülálló. A márka több mint 250 éve készít különleges illatokat királyi családok és más, kifinomult ízlésű vásárlók számára. Az évek során a parfümház számos neves személyiségnek tervezett illatokat, köztük Viktória királynőnek, Ferenc József császárnak, Winston Churchillnek és John F. Kennedy elnöknek. Manapság a Creed leginkább klasszikus férfias illatairól ismert, amelyeket olyan hírességek kedvelnek, mint Robert De Niro vagy Sylvester Stallone. A Creed páratlan illatok örökségét hozta létre, amelyeket a parfümök szakértői és a minőség, a stílus csodálói is nagyra tartanak. Az évszázadok során a Creed család több mint 200 parfümöt alkotott, amelyek mindegyike egyedülálló kreatív szellemről tanúskodik, amely a tehetséggel együtt hét generáción keresztül apáról fiúra szállt.
Creed Bois du Portugal 100ml EDP Ferfi parfüm Gyártó: Fontaine Limited Származási hely: Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.