Creed Millesime Wind Flowers - Eau de Parfum Női Illat

Creed Millesime Wind Flowers - Eau de Parfum Női Illat

Creed Carmina - Eau de Parfum Női Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 64350.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
CR71201
Carmina egy merész, mégis érzéki illat, amely elviszi Önt egy varázslatos utazásra, érzéki helyszínekre. A ház nagyra becsült szabóművészeti eredetére utalva, a Carmina ihletét Henry Creed divattervező füzetéből merítette, amely generációkon át öröklődött a Creed családban, és amelyet nemrégiben fedeztek fel újra az Avenue Pierre 1er de Serbie magánszobáiban. A lapokat színes ruhák díszítették, amelyek terjedelmes, fényűző anyagból készültek, és a pompa és a bőség érzetét keltették. A Carmina az ezeken a vázlatokon szereplő merész és szenvedélyes nők szellemét ragadja meg; a végső hősnőt, aki készen áll a következő kalandra. Az illat kompozíciója ebből az elemi érzékenységből táplálkozik. Erőteljes illatélményével a fekete cseresznye és a rózsaszín bors modernitást kölcsönöz az ibolya és a visszafogott rózsa szívének. A titokzatosságot a parfümkészítés két másik kincséből, a mirhából és a tömjénből álló csábító alap bontakozik ki. Végül az ámbra és a parázsló pézsma az erőteljes, mégis légies jegyek fúzióját hozza létre.
További Információ
MárkaCreed
Nem
AlapjegyBorostyánkő, Fenyőtömjén, Pézsma, Mirhafű
SzívjegyKasmír fa, Pünkösdi rózsa, Ibolya
FejjegyFekete cseresznye, Rózsaszin bors
Illatvirágos, fás, ámbrás
Cikk típusaEau de Parfum
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Creed céget 1760-ban James Henry Creed alapította, és azóta is a család irányítja. A Creed története valóban egyedülálló. A márka több mint 250 éve készít különleges illatokat királyi családok és más, kifinomult ízlésű vásárlók számára. Az évek során a parfümház számos neves személyiségnek tervezett illatokat, köztük Viktória királynőnek, Ferenc József császárnak, Winston Churchillnek és John F. Kennedy elnöknek. Manapság a Creed leginkább klasszikus férfias illatairól ismert, amelyeket olyan hírességek kedvelnek, mint Robert De Niro vagy Sylvester Stallone. A Creed páratlan illatok örökségét hozta létre, amelyeket a parfümök szakértői és a minőség, a stílus csodálói is nagyra tartanak. Az évszázadok során a Creed család több mint 200 parfümöt alkotott, amelyek mindegyike egyedülálló kreatív szellemről tanúskodik, amely a tehetséggel együtt hét generáción keresztül apáról fiúra szállt.
Creed Carmina 30ml EDP Női parfüm Gyártó: Fontaine Limited Származási hely: Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.