A legújabb bőrápolási trendek úttörői megérkeztek a régióba

Bőrminimalizmus, innovatív formulák, bioszintetikus hatóanyagok, környezetbarát és etikus megközelítés - a Belodore szakértői felfedik a legújabb szépségápolási trendeket.

 

Úgy tűnik, hogy a réteges szépségápolási rutinok már nem állnak a középpontban, mert 2022 némileg más trendeket hozott. Ezek egyike a bőrminimalizmus, amely olyan formulákat és rutinokat kutat, amelyek kevesebb lépéssel jobb hatást érnek el, és lehetővé teszik a fenntarthatóságot és a környezetvédelmet.

 

Az új bőrápolási trendek egyre inkább az egészségre helyezik a hangsúlyt. A világjárványnak köszönhetően olyan termékek kerültek a középpontba, amelyek hűsítik és megnyugtatják a maszk viselés és a stressz által irritált bőrt.

 

A fejlett összetevők és az innovatív formulák kombinációja, amelyek konkrét bőrproblémákat céloznak meg, a Dr. Barbara Sturm méltán népszerű felsőkategóriás kozmetikai márka fő jellemzője. Wellness szemléletével agresszív kezelések és összetevők nélkül, a bőrt, mint létfontosságú szervet kezeli, az eredmény pedig egy fiatalos és egészséges megjelenés. Termékeinek fő összetevője a porcsin kivonat, egy erős antioxidáns, amelyet "a fiatalság forrásának" is neveznek, mivel regenerálja a bőrt, gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik és kiváló védelmet nyújt a szabad gyökök ellen.

 

Ha a gyulladáscsökkentésről van szó, meg kell említenünk a svájci Bellefontaine-t, amelynek termékei havasi gyopárt (Edelweiss) tartalmaznak. Míg a brit Elemis az aromaterápia és a tudományos elkötelezettség kombinációja, amely átfogó wellness megközelítést kínál.

 

Ahogy a divatban, úgy az új szépségápolási trendek kulcselemei is az ökológia és a fenntarthatóság... A fogyasztók laboratóriumban bizonyított természetes összetevőket szeretnének, míg a biotechnológiát a fenntartható formulák kulcsának tekintik. A bioszintetikus hatóanyagokat, amelyek a természetben veszélyeztetettek, laboratóriumokban hozzák létre, így elkerülhető a természeti erőforrások kiaknázása anélkül, hogy a hatékonyság csökkenne.

 

A Belodore a legnagyobb regionális niche parfümériahálózat. Az egyedi parfümök mellett az arckozmetikumok, valamint a luxus gyertyák és enteriőr illatok vezető márkáit kínálja. Mintegy 40 gondosan kiválasztott márkát kínál, olyan nevekkel, mint Dr. Barbara Sturm, Bellefontaine, Elemis és Margy's. E márkák csúcstermékei a Belodore parfümériában tesztelhetők és vásárolhatók meg, míg a Dr. Barbara Sturm kozmetikumok a belodore.rs webáruházon keresztül is megrendelhetők.