Grown Alchemist Tinted Age Repair Lip Treatment - Unisex ajakápoló

Grown Alchemist Tinted Age Repair Lip Treatment - Unisex ajakápoló

Grown Alchemist Age Repair Lip Treatment - Unisex ajakápoló

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 12090.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
GA62851
Állítsa helyre ajkai sima, dús és fiatalos kinézetét ezzel a peptides ajakápolóval. Tápláló hidratálást biztosít az ajkaknak, nemcsak teltebbnek, hanem simábbnak is tűnnek használat után. A peptidek és az ibolyalevél kivonat eltávolítják az érdességet, és segítenek csökkenteni a finom vonalak, ráncok és a tollasodás megjelenését az ajkak vonala körül. A nyugtató hatású növényi vajak erős antioxidánsai védik, nyugtatják és fiatalítják az ajkakat kőolaj alapú olajok nélkül. Kezelje az ajkakat reggel vagy este, napozás, szél vagy hideg időjárás után, vagy egyszerűen csak azért, hogy az ajkak egészséges, dúsabbnak tűnjenek.
További Információ
MárkaGROWN ALCHEMIST
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A sejtek megújulásának és a tápanyagok anyagcseréjének megértésén keresztül a Grown Alchemist olyan termékeket állít össze, amelyek a bőrápolás új evolúcióját képviselik. A tudományosan innovatív formulák képesek befolyásolni azt, ahogyan a szervezet javítja és regenerálja a bőrt. A Grown Alchemist termékinnovációja az orvostudomány, a táplálkozás, a farmakológia, a bőrgyógyászat, a genetika és a pszichológia területén elért fejlődés élvonalába tartozik. Holisztikus tudományos megközelítéssel azonosítjuk azokat a mechanizmusokat, amelyek a test és a bőr öregedési folyamatát szabályozzák. A jövő szépségipari vállalataként több szakterületen dolgozunk, hogy kihasználjuk a szervezet természetes képességét a test és különösen a bőr öregedésének lassítására és sok esetben visszafordítására.
GROWN ALCHEMIST AGE-REPAIR LIP TREATMENT 3.8ml LIP BALM Női ajakbalzsam Gyártó: GROWN ALCHEMIST Származási hely: Ausztrália Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 18 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.