Grown Alchemist Hydra + Oil Gel Facial - Unisex arctisztító

Grown Alchemist Hydra + Oil Gel Facial - Unisex arctisztító

Grown Alchemist Gentle Gel Cleanser - Unisex arctisztító

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 14430.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
GA62193
Hatékonyan tisztítja és minimalizálja az egyeletlen bőrtónust. A növényi alapú kivonatok eltávolítják a szennyeződéseket és segítenek megelőzni a látható öregségi foltok kialakulását anélkül, hogy megfosztanák a bőrt természetes nedvességtartalmától. Hatékonyan eltávolítja a szennyeződéseket, a felesleges olajat. Segít megnyugtatni és táplálni a bőrt. A bergamott, a fűzfakéreg és a kamilla aktívan tehermentesíti és hámlasztja a bőrt, megtisztítja a szennyeződéseket, miközben láthatóan összehúzza és finomítja a pórusokat. Természetes módon csökkenti a pattanások és mitesszerek kialakulását. Bizonyított teljesítmény
További Információ
MárkaGROWN ALCHEMIST
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A sejtek megújulásának és a tápanyagok anyagcseréjének megértésén keresztül a Grown Alchemist olyan termékeket állít össze, amelyek a bőrápolás új evolúcióját képviselik. A tudományosan innovatív formulák képesek befolyásolni azt, ahogyan a szervezet javítja és regenerálja a bőrt. A Grown Alchemist termékinnovációja az orvostudomány, a táplálkozás, a farmakológia, a bőrgyógyászat, a genetika és a pszichológia területén elért fejlődés élvonalába tartozik. Holisztikus tudományos megközelítéssel azonosítjuk azokat a mechanizmusokat, amelyek a test és a bőr öregedési folyamatát szabályozzák. A jövő szépségipari vállalataként több szakterületen dolgozunk, hogy kihasználjuk a szervezet természetes képességét a test és különösen a bőr öregedésének lassítására és sok esetben visszafordítására.
GROWN ALCHEMIST GENTLE GEL CLEANSER - Geranium Leaf, Bergamot, Rosebud 200ml Női tisztító gél Gyártó: GROWN ALCHEMIST Származási hely: Ausztrália Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 18 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.