DR Barbara Sturm Clarifying Spot Treatment Untinted - Női Foltok És Aknék Kezelésére

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 17550.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
DBS57524
Színezetlen Clarifying Spot Treatment Tisztító kollekció Folt kezelés zsíros bőrre Dr. Barbara Sturm CLARIFYING SPOT TREATMENT UNTINTED egy átlátszó foltellenes gél - a CLARIFYING kollekció legújabb tagja és a már meglévő CLARIFYING SPOT TREATMENTS 01 - 03, színezett formulák kiegészítése. A CLARIFYING SPOT TREATMENT UNTINTED egy antioxidánsokkal teli termék, amely a tökéletlenségeket és szennyeződéseket a forrásnál kezeli, azonnal csökkenti a bőrpír és a foltok méretét. A Dr. Barbara Sturm's CLARIFYING SPOT TREATMENT UNTINTED gél biofolyadékokból, teafaolajból és cink-oxidokból álló aktív komplexummal formulázva már az első alkalmazástól kezdve gyorsan csökkenti a foltok megjelenését. Panthenol, teafa levélolaj, bioflavonoidok, propándiol. Használja bőrápolásának utolsó lépéseként. Alkalmazza éjszaka, napközben vagy akár smink alá. Vigye fel közvetlenül az irritált területre, és finoman masszírozza be az ujjbegyeivel.
További Információ
MárkaDR Barbara Sturm
Nem
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
Dr. Barbara Sturm úgy véli, hogy az arcápolásnak egyszerűnek kell lennie, de maximális eredményt kell hoznia. Rendszere az összetevők tudományát alkalmazza, a bőr alapvető hidratálására, a bőrmátrix és a barrier funkció védelmére, valamint az irritáció csökkentésére összpontosítson. Két évtizedes klinikai, orvosi tapasztalatát használta fel ennek az erőteljes, mégis egyszerű bőrápolási rendszernek a megalkotásához, amely minden felesleges terméket és anyagot kiiktat, helyette a minőségi és alapvető öregedésgátló és tápláló összetevőkre összpontosít.
DR Barbara Sturm CLARIFYING SPOT TREATMENT UNTINTED 15ml - Woman BLEMISH AND ACNE TREATMENTS NŐ BLEMISH ÉS AKNE KEZELÉSEK Gyártó: DR Barbara Sturm Származási hely: Németország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 18 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.