Bellefontaine Ultra Lift Neck Cream - Uniszex nyakkrém

Bellefontaine Ultra Lift Neck Cream - Uniszex nyakkrém

Bellefontaine Super Moisturizing Gel - Uniszex gél krém

Bellefontaine Super Moisturizing Gel - Uniszex gél krém

Bellefontaine Super Lift Anti wrinkle Cream - Uniszex krém

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 193050.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
BEL61232
Ez az érett és devitalizált bőrre szánt kezelés gazdag és bőséges textúrájával igazi fiatalító balzsamként hat. Értékes hatóanyagai rugalmassá teszik a bőrt, miközben táplálják és regenerálják azt. A krém rugalmasságot kölcsönöz a bőrnek, újra dúsítja és tonizálja az idő által megjelölt területeket, kisimítja a ráncokat és a finom vonalakat. Az így megerősödött bőr visszanyeri érezhetően egészségesebb kinézetét, textúrája finomodik, és az arcbőr ragyogóbbnak tűnik.
További Információ
MárkaBellefontaine
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
Peter Yip, az Edelgen® komplexum megalkotója 2006-ban alapította a Bellefontaine-t a svájci Henniezben. A Bellefontaine kivételes utat tett meg egyetlen helyi svájci üzletből a világ egyik legexkluzívabb szépségápolási márkájává. Peter Yip, egy nagy hongkongi családból származó nagy esztéta, művészettel körülvéve nőtt fel. Peter Yip már kora gyermekkorától kezdve megismerkedett a nők szépségével, amikor édesapja, a művész Ping-Sum Yip úr festményeit csodálta. Tökéletes harmóniájuk az örök fiatalságról álmodott. Ennek eredményeként kezdett el érdeklődni a kozmetológia iránt. Peter Yip több mint negyven éve élt Svájcban, és ez idő alatt a kozmetikumok világában hírnevet szerzett azzal, hogy tekintélyes svájci márkákat alapított szerte az ázsiai kontinensen. Szenvedélyesen érdekelték a hagyományos kínai növények évezredes tulajdonságai, és lenyűgözte a Svájcban őt körülvevő gazdag növényvilág; egy holisztikus elképzelés vezérelte: a szépség és a fiatalság globális, teljes megközelítés
BELLEFONTAINE SSUPER-LIFT ANTI-WRINKLE CREAM 50ml Női krém Gyártó: BELLEFONTAINE Származási hely: Svájc Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 12 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.