Grown Alchemist Detox Night Cream - Unisex krém

Grown Alchemist Detox Night Cream - Unisex krém

Grown Alchemist Age Repair Moisturiser - Unisex krém

Grown Alchemist Age Repair Moisturiser - Unisex krém

Grown Alchemist Age Repair Intensive Moisturiser - Unisex krém

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 34710.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
GA62840
Ezt a fényűző, intenzív hidratáló krémet az öregedő bőr számára úgy alkották meg, hogy erőteljes hidratálást biztosítson, és hidratáló, ránctalanító krémként szolgáljon, erős bőrfelszínre ható peptid és növényi alapú kollagén komplexével, amely tökéletes a mimikai ráncok kezelésére. Ahogy öregszünk, bőrünk egyre szárazabbá és szárazabbá válik, ez az öregedésgátló arckrém olyan mélyen hidratáló összetevők kivételes keverékét tartalmazza, mint a szőlőmag-, kamélia- és édesmandulaolaj. Ezek a hialuronsavval és egy bőrutánzó szénhidráttal kombinálva fokozzák a hatékonyságát a rendkívül hosszan tartó hidratálás, a dúsítás és a simítás érdekében. Emellett intenzív antioxidánsokat tartalmaz természetes olajok és kivonatok bioaktív keverékéből, például áfonyából, aloéból, fehér teából és szőlőmagból, amelyeket úgy választottak ki, hogy segítsenek a bőrnek sima, feszes és fiatalos kinézetű maradni. A bőr ragyogóbbnak és megújultnak tűnik a C-vitaminnal teli növényi összetevőinek köszönhetően. Ideális mindazoknak, akiknek a bőre rendkívül száraznak tűnik és intenzív öregedésgátló kezelésre szorul, beleértve a bőrérzékenységre hajlamosakat is.s drier and drier, this anti-aging face cream features an exceptional blend of non-greasy, deeply moisturizing ingredients like Grapeseed, Camellia and Sweet Almond Oils. They combine with Hyaluronic Acid and a skin-mimicking carbohydrate that boosts its effectiveness for extremely long-lasting hydration, plumping and smoothing benefits. It is also infused with intense antioxidants from a bioactive blend of natural oils and extracts, like Cranberry, Aloe, White Tea and Grapeseed, chosen to help skin stay smooth, firm and youthful-looking. Skin looks brighter, glowing and renewed thanks to this anti-aging moisturizer’s botanicals packed with Vitamin C. This hydrating, rich cream is ideal for anyone with skin that looks extremely dry and in need of an intensive age-repair treatment, including those prone to skin sensitivities.
További Információ
MárkaGROWN ALCHEMIST
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A sejtek megújulásának és a tápanyagok anyagcseréjének megértésén keresztül a Grown Alchemist olyan termékeket állít össze, amelyek a bőrápolás új evolúcióját képviselik. A tudományosan innovatív formulák képesek befolyásolni azt, ahogyan a szervezet javítja és regenerálja a bőrt. A Grown Alchemist termékinnovációja az orvostudomány, a táplálkozás, a farmakológia, a bőrgyógyászat, a genetika és a pszichológia területén elért fejlődés élvonalába tartozik. Holisztikus tudományos megközelítéssel azonosítjuk azokat a mechanizmusokat, amelyek a test és a bőr öregedési folyamatát szabályozzák. A jövő szépségipari vállalataként több szakterületen dolgozunk, hogy kihasználjuk a szervezet természetes képességét a test és különösen a bőr öregedésének lassítására és sok esetben visszafordítására.
GROWN ALCHEMIST AGE-REPAIR INTENSIVE MOISTURISER 40ml ANTICELLULITE CREAM Női krem Gyártó: GROWN ALCHEMIST Származási hely: Ausztrália Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 18 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.