Grown Alchemist Regenerating Night Cream - Unisex krém

Grown Alchemist Regenerating Night Cream - Unisex krém

Grown Alchemist Tinted Hydra Repair Day Cream - Unisex krém

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 14430.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
GA65878
Ez a színezett nappali krém a legtöbb bőrtónust kiegészíti, láthatóan hidratál és kisimít, és enyhe napcsókolta ragyogást kölcsönöz a bőrnek. Aktív összetevőkkel formulázva hidratálja a bőrt anélkül, hogy olajos maradványokat hagyna maga után, természetes ragyogó és hibátlan megjelenést kölcsönözve az arcbőrnek.
További Információ
MárkaGROWN ALCHEMIST
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A sejtek megújulásának és a tápanyagok anyagcseréjének megértésén keresztül a Grown Alchemist olyan termékeket állít össze, amelyek a bőrápolás új evolúcióját képviselik. A tudományosan innovatív formulák képesek befolyásolni azt, ahogyan a szervezet javítja és regenerálja a bőrt. A Grown Alchemist termékinnovációja az orvostudomány, a táplálkozás, a farmakológia, a bőrgyógyászat, a genetika és a pszichológia területén elért fejlődés élvonalába tartozik. Holisztikus tudományos megközelítéssel azonosítjuk azokat a mechanizmusokat, amelyek a test és a bőr öregedési folyamatát szabályozzák. A jövő szépségipari vállalataként több szakterületen dolgozunk, hogy kihasználjuk a szervezet természetes képességét a test és különösen a bőr öregedésének lassítására és sok esetben visszafordítására.
GROWN ALCHEMIST TINTED HYDRA-REPAIR DAY CREAM Camellia, Geranium Blossom 50ml Női hydra nappali krém Gyártó: GROWN ALCHEMIST Származási hely: Ausztrália Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 18 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.