Swiss Perfection Cellular Soothing Facial Lotion - Női Testápoló

Swiss Perfection Cellular Soothing Facial Lotion - Női Testápoló

Swiss Perfection Cellular Essential Vitamin Cream - Női Krém

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 99450.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
SP52895
Pajzs a környezeti agresszorok ellen, amely vitalitást ad és ragyogó arcbőrt varázsol. A Cellular Essential Vitamin Cream tökéletes megoldás az oxidatív stressz csökkentésére a szabadgyökök semlegesítő hatásával, amelyet a jótékony antioxidánsok és antiradikális anyagok egy koncentrált vitaminkoktél molekuláris formájában biztosítanak. Minden bőrtípusra kifejlesztve ez a krém ideálisan javítja a kitágult erek szerkezetét, kezelve az öregedéssel hajlamos megrepedt hajszálereket. Alkalmazza minden reggel és este gyengéd felfelé irányuló mozdulatokkal.
További Információ
MárkaSwiss Perfection
Nem
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A sejtkivonási technológia egyedülálló örökségével a Swiss Perfection a legmodernebb bőrápolás élvonalába tartozik, és olyan high-end formulákat állít elő, amelyek egyértelmű és látható eredményeket kínálnak. A Swiss Perfection az első márkaként alkalmazta a növényi sejtkivonási technológiát a kozmetikumokban, és a jellegzetes Cellular Active IRISA® komplexummal páratlan hírnévnek örvend a teljesítmény és a presztízs terén. A SwissEssence és a kiválóságra való törekvéshez hűen a márka termékeit az elejétől a végéig Svájcban fogalmazzák , gyártják és csomagolják, a legjobb aktív összetevőkkel és a legmagasabb minőségi előírásoknak megfelelően. Végezetül a sejttechnológia bőrápolásban való alkalmazásával a vállalat folytatja egy úttörő svájci család örökségét, amelynek célja az volt, hogy a legfejlettebb megoldásokat kínálja az öregedésgátló bőrápolás területén.
SWISS PERFECTION CELLULAR ESSENTIAL VITAMIN 30 ml Női krém Gyártó: Swiss Perfection Származási hely: Svájc Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 12 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.