Swiss Perfection Cellular Soothing Facial Lotion - Női Testápoló

Swiss Perfection Cellular Soothing Facial Lotion - Női Testápoló

Swiss Perfection Cellular Perfect Lift Cream - Női Krém

Swiss Perfection Cellular Perfect Lift Cream - Női Krém

Swiss Perfection Cellular Regenerating Skin Cream - Női Krém

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 99450.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
SP52894
Magas fokú védelem és a legjobb táplálás a száraz bőr számára. A Cellular Regenerating Skin Cream optimális táplálást és védelmet nyújt, hogy alaposan javítsa a bőr védő hámrétegének minőségét és működését, amely döntő szerepet játszik az egészséges és fiatalos megjelenés fenntartásában. Az öregedés előrehaladtával minden bőrfunkció természetes módon, változó intenzitással és ütemben romlik. Alkalmazza minden reggel és este gyengéd felfelé irányuló mozdulatokkal.
További Információ
MárkaSwiss Perfection
Nem
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A sejtkivonási technológia egyedülálló örökségével a Swiss Perfection a legmodernebb bőrápolás élvonalába tartozik, és olyan high-end formulákat állít elő, amelyek egyértelmű és látható eredményeket kínálnak. A Swiss Perfection az első márkaként alkalmazta a növényi sejtkivonási technológiát a kozmetikumokban, és a jellegzetes Cellular Active IRISA® komplexummal páratlan hírnévnek örvend a teljesítmény és a presztízs terén. A SwissEssence és a kiválóságra való törekvéshez hűen a márka termékeit az elejétől a végéig Svájcban fogalmazzák , gyártják és csomagolják, a legjobb aktív összetevőkkel és a legmagasabb minőségi előírásoknak megfelelően. Végezetül a sejttechnológia bőrápolásban való alkalmazásával a vállalat folytatja egy úttörő svájci család örökségét, amelynek célja az volt, hogy a legfejlettebb megoldásokat kínálja az öregedésgátló bőrápolás területén.
SWISS PERFECTION CELLULAR REGENERATING SKIN 30 ml Női krém Gyártó: Swiss Perfection Származási hely: Svájc Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 12 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.