Grown Alchemist Deep Cleansing Masque - Unisex arcmaszk

Grown Alchemist Deep Cleansing Masque - Unisex arcmaszk

Grown Alchemist Age Repair Gel Masque - Unisex arcmaszk

Grown Alchemist Age Repair Gel Masque - Unisex arcmaszk

Grown Alchemist Age Repair Sleep Masque - Unisex arcmaszk

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 26910.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
GA62846
Az éjszakai arcmaszkot úgy terveztük, hogy a száraz, fakó és az öregedés látható jeleit mutató bőrt revitalizálja, miközben hűsítő, nyugtató érzést nyújt. A természetes eredetű hidratálók, köztük a hialuronsav és a glicerin intenzív hidratálást biztosítanak, így a bőr dúsabbnak, egészségesebbnek és simábbnak tűnik. A fitopeptidek, az aminosavak, valamint a gránátalma és a zöld tea erős antioxidánsai védelmet nyújtanak a környezetszennyezés és más környezeti ártalmak káros hatásai ellen, amelyek oxidációhoz, valamint a kollagén és elasztin elvesztéséhez vezetnek. A zöld tea erős antioxidánsának köszönhetően, amely a káros UV-sugarak ellen irányul, valamint a formula számos összetevőjének reparáló tulajdonságának köszönhetően ez egy kiváló gélmaszk mindenkinek, akinek fénykárosodott a bőre. A bioaktív növényi anyagok keveréke tisztítja a bőrt, miközben csillapítja a bőrpírt és az irritációt, hogy az arcbőr fiatalabbnak tűnjön, valódi ragyogással.
További Információ
MárkaGROWN ALCHEMIST
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A sejtek megújulásának és a tápanyagok anyagcseréjének megértésén keresztül a Grown Alchemist olyan termékeket állít össze, amelyek a bőrápolás új evolúcióját képviselik. A tudományosan innovatív formulák képesek befolyásolni azt, ahogyan a szervezet javítja és regenerálja a bőrt. A Grown Alchemist termékinnovációja az orvostudomány, a táplálkozás, a farmakológia, a bőrgyógyászat, a genetika és a pszichológia területén elért fejlődés élvonalába tartozik. Holisztikus tudományos megközelítéssel azonosítjuk azokat a mechanizmusokat, amelyek a test és a bőr öregedési folyamatát szabályozzák. A jövő szépségipari vállalataként több szakterületen dolgozunk, hogy kihasználjuk a szervezet természetes képességét a test és különösen a bőr öregedésének lassítására és sok esetben visszafordítására.
GROWN ALCHEMIST AGE-REPAIR SLEEP MASQUE 40ml MASK Női bőrápoló maszk Gyártó: GROWN ALCHEMIST Származási hely: Ausztrália Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 18 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.