Bellefontaine Revitalizing Eye Cream - Férfi szemkörnyékápoló krém

Bellefontaine Revitalizing Eye Cream - Férfi szemkörnyékápoló krém

Bellefontaine Cellstemine Eye Contour Perfection Cream - Uniszex szemkörnyékápoló krém

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 156000.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
BEL61238
A szemkörnyéki Perfection Cream, az öregedésgátló kezelés, amely magas koncentrációban tartalmaz Edelweiss és Argan őssejteket, nyugtató és zsíroldó hatóanyagok egyedülálló komplexével kombinálva, aktiválja a mikrokeringést és növeli a sejtmegújulás ütemét. A ráncok, a puffadtság és a szemkörnyék körüli sötét karikák megjelenése láthatóan csökken. A bőr ragyogó, a szemkörnyék ragyogó és fiatalos megjelenésű.
További Információ
MárkaBellefontaine
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
Peter Yip, az Edelgen® komplexum megalkotója 2006-ban alapította a Bellefontaine-t a svájci Henniezben. A Bellefontaine kivételes utat tett meg egyetlen helyi svájci üzletből a világ egyik legexkluzívabb szépségápolási márkájává. Peter Yip, egy nagy hongkongi családból származó nagy esztéta, művészettel körülvéve nőtt fel. Peter Yip már kora gyermekkorától kezdve megismerkedett a nők szépségével, amikor édesapja, a művész Ping-Sum Yip úr festményeit csodálta. Tökéletes harmóniájuk az örök fiatalságról álmodott. Ennek eredményeként kezdett el érdeklődni a kozmetológia iránt. Peter Yip több mint negyven éve élt Svájcban, és ez idő alatt a kozmetikumok világában hírnevet szerzett azzal, hogy tekintélyes svájci márkákat alapított szerte az ázsiai kontinensen. Szenvedélyesen érdekelték a hagyományos kínai növények évezredes tulajdonságai, és lenyűgözte a Svájcban őt körülvevő gazdag növényvilág; egy holisztikus elképzelés vezérelte: a szépség és a fiatalság globális, teljes megközelítés
BELLEFONTAINE CELLSTEMINE EYE CONTOUR PERFECTION CREAM 15ml Női szemkörnyékápoló Gyártó: BELLEFONTAINE Származási hely: Svájc Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 12 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.