Grown Alchemist Hydra Repair Eye Balm - Unisex szemkörnyékápoló krém

Grown Alchemist Hydra Repair Eye Balm - Unisex szemkörnyékápoló krém

Grown Alchemist Age Repair Eye Cream - Unisex szemkörnyékápoló krém

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 24570.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
GA62831
A szemkörnyék körüli öregedés látható jeleinek lassítására tervezett, fejlett szemránckrém biokompatibilis peptideket, tápanyagokban gazdag vitaminokat és egy szabadalmaztatott lipidkomplexet kombinál, hogy javítsa a bőr feszességét és rugalmasságát, kisimítsa a mimikai ráncokat, és alapvető lipidnedvességgel töltse fel a bőrt a ragyogóbb, fiatalosabbnak tűnő szemek érdekében.
További Információ
MárkaGROWN ALCHEMIST
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A sejtek megújulásának és a tápanyagok anyagcseréjének megértésén keresztül a Grown Alchemist olyan termékeket állít össze, amelyek a bőrápolás új evolúcióját képviselik. A tudományosan innovatív formulák képesek befolyásolni azt, ahogyan a szervezet javítja és regenerálja a bőrt. A Grown Alchemist termékinnovációja az orvostudomány, a táplálkozás, a farmakológia, a bőrgyógyászat, a genetika és a pszichológia területén elért fejlődés élvonalába tartozik. Holisztikus tudományos megközelítéssel azonosítjuk azokat a mechanizmusokat, amelyek a test és a bőr öregedési folyamatát szabályozzák. A jövő szépségipari vállalataként több szakterületen dolgozunk, hogy kihasználjuk a szervezet természetes képességét a test és különösen a bőr öregedésének lassítására és sok esetben visszafordítására.
GROWN ALCHEMIST AGE-REPAIR EYE CREAM 15ml Női szemkrém Gyártó: GROWN ALCHEMIST Származási hely: Ausztrália Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 18 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.