Bellefontaine Cellstemine Intense Renewal Serum - Uniszex szérum

Bellefontaine Cellstemine Intense Renewal Serum - Uniszex szérum

Bellefontaine 24h Skin Repairing Serum - Uniszex szérum

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 200850.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
BEL61229
Ez a minden bőrtípushoz igazodó SOS kezelés kezeli a bőr érzékenységét és kiszáradását azáltal, hogy segít a hidrolipid barrier újjáépítésében. A bőr megnyugszik és feltöltődik, az arcbőr egyenletes tónusúvá válik, és a komfortérzet azonnal helyreáll.
További Információ
MárkaBellefontaine
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
Peter Yip, az Edelgen® komplexum megalkotója 2006-ban alapította a Bellefontaine-t a svájci Henniezben. A Bellefontaine kivételes utat tett meg egyetlen helyi svájci üzletből a világ egyik legexkluzívabb szépségápolási márkájává. Peter Yip, egy nagy hongkongi családból származó nagy esztéta, művészettel körülvéve nőtt fel. Peter Yip már kora gyermekkorától kezdve megismerkedett a nők szépségével, amikor édesapja, a művész Ping-Sum Yip úr festményeit csodálta. Tökéletes harmóniájuk az örök fiatalságról álmodott. Ennek eredményeként kezdett el érdeklődni a kozmetológia iránt. Peter Yip több mint negyven éve élt Svájcban, és ez idő alatt a kozmetikumok világában hírnevet szerzett azzal, hogy tekintélyes svájci márkákat alapított szerte az ázsiai kontinensen. Szenvedélyesen érdekelték a hagyományos kínai növények évezredes tulajdonságai, és lenyűgözte a Svájcban őt körülvevő gazdag növényvilág; egy holisztikus elképzelés vezérelte: a szépség és a fiatalság globális, teljes megközelítés
BELLEFONTAINE 24h SKIN REPAIRING SERUM 45m W.SERUM Női szérum Gyártó: BELLEFONTAINE Származási hely: Svájc Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 12 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.