DR Barbara Sturm Calming Serum - Női Szérum

DR Barbara Sturm Calming Serum - Női Szérum

DR Barbara Sturm Super Anti Aging Serum - Női Szérum

DR Barbara Sturm Super Anti Aging Serum - Női Szérum

DR Barbara Sturm Clarifying Serum - Női Szérum

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 78000.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
DBS57517
Tisztító szérum Tisztító kollekció Arc szérum zsíros bőrre A CLARIFYING SERUM nyugtató összetevők és antioxidáns hatóanyagok hatékony keverékét tartalmazza, amelyek táplálják és védik bőrét. Az Albarellos Ovens kivonat és a Purslane nyugtatja a bőrt és csökkenti az irritáció látható jeleit, egyenletesebb arcszínt eredményezve. A szérum a hialuronsavval együttműködve hidratálja a bőrt és csökkenti a finom vonalak és ráncok megjelenését. Purslane, cink, Albatrellus Ovinus kivonat, hialuronsav, Bistorta gyökér kivonat. Öntsön egy pipettányi hosszúságot a szérumból a tenyerébe, és vigye fel az arcára, finoman bele masszírozva a bőrébe.
További Információ
MárkaDR Barbara Sturm
Nem
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
Dr. Barbara Sturm úgy véli, hogy az arcápolásnak egyszerűnek kell lennie, de maximális eredményt kell hoznia. Rendszere az összetevők tudományát alkalmazza, a bőr alapvető hidratálására, a bőrmátrix és a barrier funkció védelmére, valamint az irritáció csökkentésére összpontosítson. Két évtizedes klinikai, orvosi tapasztalatát használta fel ennek az erőteljes, mégis egyszerű bőrápolási rendszernek a megalkotásához, amely minden felesleges terméket és anyagot kiiktat, helyette a minőségi és alapvető öregedésgátló és tápláló összetevőkre összpontosít.
DR Barbara Sturm CLARIFYING SERUM 30ml - Woman SERUM NŐ SZERUM Gyártó: DR Barbara Sturm Származási hely: Németország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 18 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.