DR Barbara Sturm Lifting Serum - Női Szérum

DR Barbara Sturm Lifting Serum - Női Szérum

DR Barbara Sturm Glow Drops - Női Szérum

DR Barbara Sturm Glow Drops - Női Szérum

DR Barbara Sturm Hyaluronic Serum - Női Szérum

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 111150.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
DBS57390
Hialuronsav szérum Fő vonal Arc szérum minden bőrtípusra A HYALURONIC SERUM Dr. Barbara Sturm bőrápoló termékcsaládjának legalapvetőbb alkotása. Az alacsony és magas súlyú hialuronsav molekulák magas koncentrációjú egyensúlyával megtöltve azonnali hidratálást biztosítanak a bőr felszíni és mélyebb rétegeiben. Az alacsony molekulatömegű hialuronsav behatol a bőr mélyebb rétegeibe, így a bőr feszesebbnek, üdébbnek és láthatóan ragyogóbbnak érzi magát hosszú távon. A nagy molekulatömegű hialuronsav molekulák azonnali intenzív hidratálást biztosítanak a bőr felszíni rétegeiben. Összetevők: Hialuronsav, Purslane kivonat. Nyomjon egy teljes pipettát a tenyerébe, és egyenletesen vigye fel az arcára, majd gyengéden masszírozza be. Várjon 30 másodpercet, amíg a szérum felszívódik, mielőtt felvinné az arckrémet.
További Információ
MárkaDR Barbara Sturm
Nem
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
Dr. Barbara Sturm úgy véli, hogy az arcápolásnak egyszerűnek kell lennie, de maximális eredményt kell hoznia. Rendszere az összetevők tudományát alkalmazza, a bőr alapvető hidratálására, a bőrmátrix és a barrier funkció védelmére, valamint az irritáció csökkentésére összpontosítson. Két évtizedes klinikai, orvosi tapasztalatát használta fel ennek az erőteljes, mégis egyszerű bőrápolási rendszernek a megalkotásához, amely minden felesleges terméket és anyagot kiiktat, helyette a minőségi és alapvető öregedésgátló és tápláló összetevőkre összpontosít.
DR Barbara Sturm HYALURONIC SERUM 30ml - Woman SERUM NŐ SZERUM Gyártó: DR Barbara Sturm Származási hely: Németország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 18 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.