Margy`s Stem Cells Illuminating Serum - Uniszex szérum

Margy`s Stem Cells Illuminating Serum - Uniszex szérum

Margy`s Performing Recovery Complex - Uniszex szérum

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 85547.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
M62214
A ragyogás fokozása érdekében védje bőrét ezzel a kollagénben gazdag szérummal. Gyorsan hat, hogy kisimítsa a bőr textúráját, miközben megvédi a külső agresszoroktól. Az erősítő szójababprotein és a hidratáló hialuronsav segít enyhíteni a finom ráncokat.
További Információ
MárkaMARGY`S
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Margy's Monte Carlo termékek forradalmi összetevőket tartalmaznak, amelyeket a svájci hegyek szívében található exkluzív laboratóriumukban állítanak elő. Az egyedülálló, biomimetikus formulák segítségével, amelyek a bőr összetevőit tartalmazzák. A Margy's bőrápolási termékei feltöltik és erősítik a bőrt, csillapítják a gyulladást és láthatóan visszafordítják az öregedés jeleit. A luxus bőrápolási termékcsalád az ő fejlett terápiás technikáival kombinálva irigylésre méltó eredményeket biztosít, amelyek valóban segítenek lelassítani az idő múlását.
MARGY`S PERFORMING RECOVERY COMPLEX 30ml - Unisex Gyártó: Margy's Származási hely: Svájc Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.