Swiss Perfection RS 28 Cellular Anti Dark Spot Serum - Női Szérum

Swiss Perfection RS 28 Cellular Anti Dark Spot Serum - Női Szérum

Swiss Perfection Cellular Perfect Lift Serum - Női Szérum

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 175500.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
SP52902
Ultimate Age-Defying szérum, amely küzd az öregedés ellen a legjobb emelő hatásért. A Cellular Perfect Lift szérum a legmagasabb hatóanyag-koncentrációjú összetevőkkel készült, hogy erőteljes választ adjon a bőr megereszkedésére, feszességének elvesztésére és a ráncok kialakulására. A fiziológiás kollagéntermelő mechanizmust utánozva ez az erőteljes szérum kisimítja a ráncok megjelenését, miközben helyreállítja a feszességet, a nedvességet és az azonnal újraformált mikrofeltöltődést. Alkalmazza minden reggel és este, lassan nyomkodva a bőrbe.
További Információ
MárkaSwiss Perfection
Nem
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A sejtkivonási technológia egyedülálló örökségével a Swiss Perfection a legmodernebb bőrápolás élvonalába tartozik, és olyan high-end formulákat állít elő, amelyek egyértelmű és látható eredményeket kínálnak. A Swiss Perfection az első márkaként alkalmazta a növényi sejtkivonási technológiát a kozmetikumokban, és a jellegzetes Cellular Active IRISA® komplexummal páratlan hírnévnek örvend a teljesítmény és a presztízs terén. A SwissEssence és a kiválóságra való törekvéshez hűen a márka termékeit az elejétől a végéig Svájcban fogalmazzák , gyártják és csomagolják, a legjobb aktív összetevőkkel és a legmagasabb minőségi előírásoknak megfelelően. Végezetül a sejttechnológia bőrápolásban való alkalmazásával a vállalat folytatja egy úttörő svájci család örökségét, amelynek célja az volt, hogy a legfejlettebb megoldásokat kínálja az öregedésgátló bőrápolás területén.
SWISS PERFECTION CELLULAR PERFECT LIFT 30 ml Női szérum Gyártó: Swiss Perfection Származási hely: Svájc Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 12 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.