Swiss Perfection RS 28 Cellular Anti Dark Spot Serum - Női Szérum

Swiss Perfection RS 28 Cellular Anti Dark Spot Serum - Női Szérum

Swiss Perfection RS 28 Cellular Rejuvenation - Női Szérum

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 130650.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
SP52905
Védi az érzékeny bőrt feltöltő és hidratáló hatással. Az RS-28 Cellular Rejuvenation Serum az első lépés az öregedés megelőzésében. Ez a szérum megvédi a bőrt a korai öregedéstől és a külső behatásoktól. Hatékony formulája enyhíti a gyulladást, hogy megvédje a sejtek szerkezetét. Újra feltölti a bőrt, fenntartja az ideális hidratáltsági szintet, és biztosítja a külső bőrrétegek optimális hidratáltságát és rugalmasságát. Alkalmazza minden reggel és este, lassan nyomkodva a bőrbe.
További Információ
MárkaSwiss Perfection
Nem
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A sejtkivonási technológia egyedülálló örökségével a Swiss Perfection a legmodernebb bőrápolás élvonalába tartozik, és olyan high-end formulákat állít elő, amelyek egyértelmű és látható eredményeket kínálnak. A Swiss Perfection az első márkaként alkalmazta a növényi sejtkivonási technológiát a kozmetikumokban, és a jellegzetes Cellular Active IRISA® komplexummal páratlan hírnévnek örvend a teljesítmény és a presztízs terén. A SwissEssence és a kiválóságra való törekvéshez hűen a márka termékeit az elejétől a végéig Svájcban fogalmazzák , gyártják és csomagolják, a legjobb aktív összetevőkkel és a legmagasabb minőségi előírásoknak megfelelően. Végezetül a sejttechnológia bőrápolásban való alkalmazásával a vállalat folytatja egy úttörő svájci család örökségét, amelynek célja az volt, hogy a legfejlettebb megoldásokat kínálja az öregedésgátló bőrápolás területén.
SWISS PERFECTION RS-28 CELLULAR REJUVENATION 30ml Női szérum Gyártó: Swiss Perfection Származási hely: Svájc Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 12 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.