Grown Alchemist Save Face Kit - Unisex szett

Grown Alchemist Save Face Kit - Unisex szett

Grown Alchemist Power Couple Kit - Unisex szett

Grown Alchemist Power Couple Kit - Unisex szett

Grown Alchemist Skin Balancing Prescription Kit - Unisex szett

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 43387.50 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
GA66394
A Prescription Skin Balancing Kit ötrészes készletével ragyogó, egészségesebbnek tűnő bőrt érhet el, amely a puhább, rugalmasabb és kiegyensúlyozottabb arcbőrt biztosít, és ideális mindenkinek, akinek zsíros vagy kombinált bőre van. Gyengéden távolítsa el a szennyeződéseket, a felesleges olajat és más szennyeződéseket a nyugtató hatású, gyengéd arctisztító géllel, amely növényi kivonatok nyugtató és bőrtápláló keverékét tartalmazza, amely a puha, rugalmas bőr érdekében tisztít anélkül, hogy lecsupaszítaná. Kövesse a Grapefruit és Konjac gyökér arcradírral a bőr tisztítása, ragyogása, mélytisztítása és a pórusok finomítása érdekében anélkül, hogy kiszárítaná a bőrt. Az eredmény sima, felfrissült bőr, amely tökéletesen felkészült a tonizáláshoz és a hidratáláshoz.Refine the appearance of pores and even out skin tone with this alcohol-free balancing toner that contains free-radical-fighting antioxidants, natural skin-soothing and hydrating ingredients like ginseng, chamomile and aloe vera, for a totally refreshed, instantly lifted and radiant glow. Protect against the visible signs of aging with this peptide- and antioxidant-rich detox serum containing the Antioxidant+3 complex is paired with adaptogen, skin stress reliever, Ashwagandha to form an antioxidant superpower along with niacinamide to fight skin damage, wrinkles and other visible signs of premature aging. This serum is light, oil-free and absorbs quickly for a healthier, purified, hydrated and youthful complexion. A non-greasy, lightweight moisturizer that hydrates facial skin with bioactive plant ingredients that balance oil levels in the skin and soothe irritation and redness. This Matte Balancing Moisturizer leaves skin soft, nourished and radiant with a matte finish.
További Információ
MárkaGROWN ALCHEMIST
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A sejtek megújulásának és a tápanyagok anyagcseréjének megértésén keresztül a Grown Alchemist olyan termékeket állít össze, amelyek a bőrápolás új evolúcióját képviselik. A tudományosan innovatív formulák képesek befolyásolni azt, ahogyan a szervezet javítja és regenerálja a bőrt. A Grown Alchemist termékinnovációja az orvostudomány, a táplálkozás, a farmakológia, a bőrgyógyászat, a genetika és a pszichológia területén elért fejlődés élvonalába tartozik. Holisztikus tudományos megközelítéssel azonosítjuk azokat a mechanizmusokat, amelyek a test és a bőr öregedési folyamatát szabályozzák. A jövő szépségipari vállalataként több szakterületen dolgozunk, hogy kihasználjuk a szervezet természetes képességét a test és különösen a bőr öregedésének lassítására és sok esetben visszafordítására.
GROWN ALCHEMIST SKIN BALANCING PRESCRIPTION KIT Woman SKIN CARE SET Női bőrápoló készlet Gyártó: GROWN ALCHEMIST Származási hely: Ausztrália Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 18 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.