Bond No.9 Chez Bond - Eau de Parfum Férfi Illat

Bond No.9 Chez Bond - Eau de Parfum Férfi Illat

Bond No.9 Lafayette Street - Eau de Parfum Férfi Illat

Bond No.9 Lafayette Street - Eau de Parfum Férfi Illat

Bond No.9 The Scent Of Peace For Him - Eau de Parfum Férfi Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 128700.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
BO16184
A Bond no.9-nál mindenki a békére törekszik, ezért bemutatjuk a The Scent of Peace for Him illatot férfiak számára. Első számú bestsellerük (The Scent of Peace) párját. Ezt nevezik problémamegoldásnak.
További Információ
MárkaBond No.9
NemFérfi
AlapjegyCédrus, Vetiver
SzívjegyRibizli rügyek
FejjegyBergamott, Borókabogyó, Ananész
Illataromás, fás
Cikk típusaEau de Parfum
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
Egy olyan iparágban, amelyben már régóta a férfiak uralkodnak, a Bond No. 9 az első New York-i parfümház, amit egy nő vezet. Laurice Rahmé alapító, aki a Bond No. 9 minden aspektusát felügyeli, a kezdetektől fogva részt vett a parfümök koncepciójának kidolgozásában és néhány Bond No. 9 butik belső kialakításában is. Miss Rahmé kitartó munkájával az igazi luxuscikkek közé emelte a márkát. A Bond No. 9 illatok az első olyan illatok, melyek a szeretett szülővárosuk, New York előtt tisztelegnek. A márka, a bájosan sokrétű város minden szomszédságának saját illatot alkot. Aki egyszer kipróbálja őket, az örökre szerelembe esik New Yorkkal.
BN9 The Scent Of Peace For Him EDP 50ML Ferfi parfüm Gyártó: Bond No9 Származási hely: USA Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.