Caron Pour Un Homme Le Soir - Eau de Parfum Férfi Illat

Caron Pour Un Homme Le Soir - Eau de Parfum Férfi Illat

Caron Pour Un Homme Le Matin - Eau de Toilette Férfi Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 46020.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
CAR69420
A reggel egyfajta reményt hoz magával, egy új nap kezdetének dinamizmusát idézve. Pour Un Homme de CARON Le Matin, egy élénkítő illat, amely új frissességet kínál a Pour Un Homme de CARON-ban található ikonikus levendula illathoz. A CARON ház parfümőrje, Jean JACQUES kihívás elé állította magát: tisztelegni a Pour Un Homme de CARON előtt, tiszteletben tartva annak eredeti szellemiségét. Az innováció alkalmazása az időtálló hagyományokhoz. Ennek érdekében a Provence-ból származó, alacsony tengerszint feletti magasságban termő, nyomonkövethető beszállítótól származó levandinot kombinálta CO2 gyömbérkivonattal Az egészet pedig, hideg extrakciós eljárással nyertek ki, egyben tiszteletben tartva az összetevőt és egy feldhetetlen illatot eredményezve. A variálás finom művészete. Pour un Homme de CARON Le Matin, egy modern és nagyvonalú Eau de Toilette, mint egy friss levegővétel, amely estig tart.
További Információ
MárkaCaron
NemFérfi
AlapjegyGuajakfa, Tölgymoha, Indonéziai pacsuli
SzívjegyMuskátli esszencia, Lavandin
FejjegyGyömbér, Olasz bergamott, Petitgrain
Illataromás, fougere
Cikk típusaEau de Toilette
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Caron egy egyedülálló vízióból született. Ernest DALTROFF, egy kivételesen nyitott, korlátlan kíváncsisággal és kivételes érzékenységgel rendelkező emberé. Miután a virágok iránti szeretetének köszönhetően parfümkészítő lett, hagyta, hogy a világról szerzett tapasztalatai a lelkében lakozzanak. Ami Félicie WANPOUILLE-t illeti, rendkívüli intuícióval volt megáldva. Kettejük között kialakult a korszakuk ösztönös megértése. Merész és besorolhatatlan, titokzatos és forradalmi párosuk megtestesítette a stílusok konformizmusának elutasítását, amely a CARON illatok védjegyévé vált. Egy új duó A Caron víziója ma is utat nyit a nagyvonalú és egyedi kreációknak, amelyeket egy lenyűgöző tandem irányít: Ariane de ROTHSCHILD és Jean JACQUES. A nő tapasztalt üzletasszony és fáradhatatlan utazó, a férfi pedig energikus tervező, tehetséges parfümkészítő és zenefanatikus. Két szenvedélyes lélek, akik mindenre kíváncsiak és vadul függetlenek... Kettejük között véget nem érő kreatív párbeszéd fol
Caron Pour Un Homme Le Matin 125ml EDT Férfi toalett víz Gyártó: Caron Származási hely: Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.