Costume National Homme - Eau de Parfum Férfii Illat

Costume National Homme - Eau de Parfum Férfii Illat

Costume National Free D`Homme - Eau de Parfum Férfi Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 30810.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
CNA68201
Nonkonformista | Szabad | Városi Szokatlan és tiszteletlen, a Free d'Homme a modern szabad ember esszenciája. Egy erős vágy, hogy vad lóként fusson, amely az álmokból ered, és erőszakosan behatol az elme sivatagába. Kitör a menekülés vágya, hogy a lélek érintetlen síkságain lazán éljen: nyugodtan. Már nem fél a változástól, bele akar keveredni és merészkedni. Glam és kemény egyszerre, a CoSTUME NATIONAL férfi nagy energiával vadul mozog, hogy ragyogó pozitivitással nézzen szembe a jövőjével. Az Ennio Capasa által megformált ikonikus üveg az abszolút elegancia minimalizmusával rajzolja meg a férfi alak vonalait. Az üveget átlátszó, mély sáfránysárga árnyalat árnyalja, amely az újjászületés energiáját és ragyogását azonosítja. Ezüstszínű hőbélyegzett logó díszíti. A parfüm a Sfumatrice Primofiore citromolaj szikrázó energiájával nyit, amely különösen frissítő, vidám és káprázatos arcokat kínál, valamint a mexikói lime olaj citromos, zöld és kólás jegyeivel. A szív, amely éppoly elegáns, mint amennyire vad, a sáfrányvirág sugárzó, meleg, fűszeres, virágos és enyhén bőrös tónusait hozó sáfrányvirág-akkordot a cipriol erőteljes fás, állatias és bőrös jegyeivel állítja szembe. A meleg és erőteljes aspektusok mélységet adnak az egész kompozíciónak a Ciste Absolute LMR és annak ámbrás, édes jegyei, bőrös hangsúlyokkal, valamint a parfümőr által létrehozott csodálatos Mystic Incense akkord, fűszeres, fás, gyantás és balzsamos illatokkal.
További Információ
MárkaCostume National
NemFérfi
AlapjegyTömjén/füstölő
SzívjegyKardamom, Cipriol
FejjegyCitrom, Lime
Illatkeleties, ámbrás
Cikk típusaEau de Parfum
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A céget 1986-ban Ennio Capasa alapította Milánóban. A márkát letisztult Minimál, Sikk és Rock’n’Roll stílus jellemzi. A CoStume National stílusát egy félreérthetetlenül vékony és szexi sziluett jellemzi. A márkában összeolvad a nagyvárosi luxus, a kreativitás és az avantgárd álláspontja.
Costume National Free D`Homme 50ml EDP Ferfi parfüm Gyártó: Costume National Származási hely: Olaszország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.