KAJAL Warek - Eau de Toilette Férfi Illat

KAJAL Warek - Eau de Toilette Férfi Illat

KAJAL Sareef - Eau de Toilette Férfi Illat

KAJAL Sareef - Eau de Toilette Férfi Illat

KAJAL Fiddah - Eau de Toilette Férfi Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 81900.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
KAJ54452
A Fiddah by Kajal egy 2017-ben megjelent bőr illat. A parfüm mögötte álló parfümőr Christian Carbonnel. A FIDDAH illat, melyre ez a kollekció épül, az érzéki romantikusoknak szól. Ez az illat szexi, erotikus, füstös bőrillattal, amely a viselőjét érzékivé teszi.
További Információ
MárkaKAJAL
NemFérfi
AlapjegyBorostyánkő, Benzoin, Pézsma, Tonka bab, Vanília
SzívjegyBőr, Dohány
FejjegyBergamott, Fahéj, Virágos beütés, Gyümölcsös illatjegyzékek, Csillagánizs
Illatborös
Cikk típusaEau de Parfum
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Kajal Perfumes Paris egy illatház, amelyet a luxus parfümök és illatok iránti szeretet hozott létre. A cég székhelye a franciaországi Párizsban van bejegyezve, a marketing és termékfejlesztési irodák pedig a kanadai Torontóban találhatók. Az értékesítési és logisztikai irodák Dubaiban, az Egyesült Arab Emírségekben működnek. A márka inspirációja a szépség világából származik: a kajal az indiai kultúrában kohlt jelent - egy természetes termék, amely védi és szépíti a szemet. A Kajal az arab khajal szóból is merít ihletet - szerénység, alázat és kedvesség a minket körülvevő emberekkel való bánásmódban.
KAJAL Fiddah edp 100 ml Ferfi parfüm Gyártó: KAJAL PERFUMES Származási hely: Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.