KAJAL Homme - Eau de Parfum Férfi Illat

KAJAL Homme - Eau de Parfum Férfi Illat

KAJAL Homme II - Eau de Parfum Férfi Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 81900.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
KAJ54444
A kifinomultság és az elegancia olyan kollektív tulajdonságok, amelyek a személy által hozott döntésekkel és azzal, ahogyan viseli magát. Ezt szem előtt tartva mutatjuk be a KAJAL HOMME II-t, egy új illatot, amelyet úgy alkottunk meg, hogy kiegészítse az Ön báját, karizmáját és egyediségét. A fejjegyek komplex friss árnyalatokat tartalmaznak: zöld jegyek és a levendula, a szegfűszeg és a rozmaring gyógynövénykombinációja. Középen a szegfűszeg és a fahéj finom rezgései adnak egy kis fűszerességet. Ezt ellensúlyozza egy egyedülálló barackaroma, amely a fűszerekkel keveredve egy egyedi remekművé alakítja az illatot, amely kifinomult gyümölcsös alaphangot hordoz. A KAJAL HOMME II sztárösszetevője a virginiai cédrusfa, amely az egész parfümnek azt az eleganciát adja, amelyet olyan mélyen áraszt. A pézsma, a fás jegyek és a moha a sáfránnyal, a meleg édes jegyekkel és a gazdag pacsulival együtt az alapillatban egészítik ki az illatot, tökéletes, hosszan tartó hatást biztosítva. Az illatot a tehetséges spanyol parfümkészítő mester, Rosendo Mateu közreműködésével alkotta meg.
További Információ
MárkaKAJAL
NemFérfi
AlapjegyPézsma, Tölgymoha, Pacsuli, Édes illatjegyek, Fás illatjegyek, Szantálfa
SzívjegyCédrus, Fahéj, Clary zsálya, Őszibarack, Rozmaring
FejjegyBorostyánkő, Bergamott, Zöld illatjegyek, Citrom
Illatcitrusos, fás
Cikk típusaEau de Parfum
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Kajal Perfumes Paris egy illatház, amelyet a luxus parfümök és illatok iránti szeretet hozott létre. A cég székhelye a franciaországi Párizsban van bejegyezve, a marketing és termékfejlesztési irodák pedig a kanadai Torontóban találhatók. Az értékesítési és logisztikai irodák Dubaiban, az Egyesült Arab Emírségekben működnek. A márka inspirációja a szépség világából származik: a kajal az indiai kultúrában kohlt jelent - egy természetes termék, amely védi és szépíti a szemet. A Kajal az arab khajal szóból is merít ihletet - szerénység, alázat és kedvesség a minket körülvevő emberekkel való bánásmódban.
KAJAL Kajal Homme II edp 100 ml Férfi parfüm Gyártó: KAJAL PERFUMES Származási hely: Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.