Roja Scandal Pour Homme Parfum Cologne - Eau de Parfum Férfi Illat

Roja Scandal Pour Homme Parfum Cologne - Eau de Parfum Férfi Illat

Roja Elysum Pour Homme Parfum Cologne - Eau de Parfum Férfi Illat

Roja Elysum Pour Homme Parfum Cologne - Eau de Parfum Férfi Illat

Roja Enigma Pour Homme Parfum Cologne - Eau de Parfum Férfi Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 117000.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
RO51422
A konyak és a dohány örvényébe burkolózva egy kedves alak hűvösen és higgadtan ül egy privát klub bárpultjánál - ahol fák és bőr illata terjeng. A klub szabályaival szembemenve öltözködik, ez a csábító jelenlét határozottan váratlan. Miért van itt? Hogyan jutott be? Nem tudod levenni a szemed erről a titokzatos férfiról. A fűszerek meleg érintései keverednek a lágy vaníliával és a benzoinnal, amelyek a kétértelműség érzetét keltik - semmi sem az, aminek látszik.
További Információ
MárkaRoja
NemFérfi
AlapjegyÁmbra, Benzoin, Kardamom, Konyak, Gyömbér, Pacsuli, Bors, Dohány, Szantálfa, Vanília
SzívjegyMuskátli, Heliotrope, Jázmin, Májusi rózsa, Neroli
FejjegyBergamott
Illatkeleties, fuszeres
Cikk típusaEau de Parfum
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Roja parfümök alkotója Roja Dove, britt parfümőr. A márka vilá gszinten az egyik legelismertebb parfümházak közé tartozik. Roja Dove méltán híres illatai minőségéről, csak a legkiválóbb alapanyagokkal dolgozik, egyes hozzávalók még a tiszta aranynál is drágábbak. A parfümök dobozai kézzel készített, selyemmel bélelt dobozokban érkeznek. Kupakjuk 24 karátos arannyal van bevonva és kristályokkal díszítve. A márka gyertyái a legminőségibb olajok és viaszok kombinációja, melyet mind kézzel öntenek. Minden illat Angliában készül, a Roja parfüm márka büszkén áll a britt parfümházak élén. Roja Dove ismert kreatív látás módjáról és kifinomúlt stílusáról. Az amerikai GQ úgy hívatkozik rá, mint ’a világ legnagyszerűbb orra’, a The New York Times szerint pedig Ő ’az illatok legnagyobb mestere’. Ha luxus parfümökről beszélünk, a Roja parfümhöz hasonló nem létezik.
RO ENIGMA POUR HOMME COLOGNE PARFUM 100ml Ferfi parfüm Gyártó: Roja Származási hely: Nagy Britannia Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.