Xerjoff Amber Star and Star Musk - Uniszex ajándék szett

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 253500.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
XE33731
Fedezze fel a harmonikus illatok erejét az Amber & Musk, egy dobozos parfümkeverékkel. Ezeket az érzéki illatokat úgy tervezték, hogy a bőrön keverve végtelen kombinációkat hozzanak létre, és selymes pézsmát kínálnak egy virágos keverékben. Cédrus és borostyán fejjeggyel nyitnak, a szívet a gurjum balasam melege, az alapjegyeket pedig a vanília bourbon és a szantálfa adja. A Star virágosabb jelleget ölt, mandarinhéjjal, amely Haitan vetiverrel nyílik, pézsmával és vaníliával alátámasztva. Ezek a parfümök kristályflakonban és egy meteoritdarabkával díszített bőrdobozban pompáznak.
További Információ
MárkaXerjoff
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A 2006-ban alapított Xerjoff márkát Sergio Momo azzal a céllal indította útjára, hogy a leggazdagabb globális életstílushoz a legfényűzőbb anyagokat ötvözze a régi világ kézműves mesterségének, a ritka nyersanyagoknak és a kortárs művészi érzékenységnek a kombinálásával. Az eredmény egy olyan kollekció, amely a világon ma kapható legkiválóbb, legegyedibb és legkorlátozottabb illatokat tartalmazza. Az éveken át tartó kutatás és fejlesztés a vezető nemzetközi kézművesek együttműködésében csúcsosodott ki, amely a Grasse-ban, Spanyolországban, Délkelet-Ázsiában és Olaszországban létrehozott értékes esszenciák lepárlását, keverését és csomagolását egyesíti.
XERJOFF AMBER STAR AND STAR MUSK 2*50ml GIFT SET Unisex gift set Gyártó: XERJOFF Származási hely: Olaszország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.