Editions de Parfums Frederic Malle Saint Des Saints - Gyertya

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 35100.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
FM58625
A Saint des Saints misztikus, érzéki, meleg és magával ragadó illat, amelyet Carlos Benaïm tömjénből, értékes fákból, illetve szantálfából és pacsuliból komponált a headspace technikának köszönhetően. Az indiai templomok, a szentélyek békéje és az adományokat megidéző illat. Egyedi gyertyareceptjeink növényi és faggyúviaszokból állnak. A tégely minimalista színkombinációjú, kívül fehér, belül piros, matt porcelánból készült. Ezek a gyertyák 100%-ban kézzel készültek. Égési ideje 50 óra. Ne hagyja, hogy két óránál tovább égjen, illetve ne hagyja felügyelet nélkül. Újbóli meggyújtás előtt hagyja megszilárdulni. Ha fekete füst jelenik meg, vágja le a kanócot. A kanócnak tisztának és legfeljebb 1/4" (6 mm) hosszúnak kell lennie. Ne égjen le az aljáig, illetve ne égjen olyan tárgyon vagy annak közelében, ami meggyulladhat. Tartsa gyermekek és háziállatok elől elzárva.
További Információ
MárkaEditions de Parfums Frederic Malle
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Les Editions de Parfums Frédéric Malle 2000-ben született, Frédéric Malle azon elhatározásának eredményeként, hogy a parfümkészítés bajnoka legyen és visszanyerje régi dicsőségét. A világ legnagyobb parfümkészítőit művészetük csúcsára vezetve teljes alkotói szabadságot biztosít számukra, kivételes alapanyagokkal látja el őket, nem szab időbeli, költségvetési és marketing korlátokat. Frédéric Malle a parfümök világában született, és több mint harmincéves tapasztalattal rendelkezik, így ma a parfümkészítés legjelentősebb szakértője. Szokatlan és besorolhatatlan esztétaként lehetőséget kínál a művészeknek, hogy kitűnjenek önmagukból, bátorítja őket saját nyelvezetük kialakítására, és ünnepli kreativitásukat. Így születik meg minden egyes együttműködésből egy remekmű - egy olyan parfüm, amelynek alkotója elég büszke ahhoz, hogy saját nevével írja alá, most először. Ez az egyedülálló megközelítés a legkülönfélébb személyiségű parfümök eklektikus választékát eredményezi - egy olyan
FM SAINTS DES SAINTS 220ml CANDLE Unisex parf.gyertya Gyártó: Frederic Malle Származási hely: Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.