NISHANE Greek Fig - Gyertya

NISHANE Greek Fig - Gyertya

NISHANE Tunisian Fleur D'Oranger - Gyertya

NISHANE Tunisian Fleur D'Oranger - Gyertya

NISHANE Turkish Rose - Gyertya

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 40950.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
NI69541
A rózsa ismert arról, hogy az összes többi virághoz képest a legmagasabb frekvenciával rendelkezik. Magas az energiaszintje, amely közismerten nagyon közel áll a szerelemben érzett frekvenciához. A török kultúra és a török vidék harmóniájának, összetartozásának és legfőképpen a szerelemnek a rezgése ihlette, amely számtalan kultúrának és civilizációnak adott otthont több mint 5000 éves, mélyen gyökerező történelme során; a török rózsa a tiszta szerelem mottójával nyújt élményt.
További Információ
MárkaNISHANE
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A NISHANE az első és egyetlen isztambuli parfümmárka, amely nemzetközileg is jól ismert, és a művészi parfümkészítés kivételes szemléletét képviseli. Ez könnyen felismerhető az illatkreációk egyediségéből. Ez egy gyökeres kultúrából eredő exkluzivitás-érzékkel bíró ajánlat. A világ minden tájáról származó összes illatjegy keveredésével nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy teljes mértékben megfeleljenek az igazi niche parfümök szerelmeseinek elegáns ízlésének. A NISHANE úgy véli, hogy az emberek könnyen felismerik a különbséget, amely illatai révén teljes mértékben feltárja Isztambul igazi szellemét. A NISHANE a parfümkészítést a művészet fontos formájának tekinti, és a parfümökkel (Collection Rumi, Shadow Play Trilogy, Collection Imaginative, No Boundaries Collection stb.) való történetmesélés révén nagy hírnévre tett szert. A parfümök mindegyike extrait de parfum koncentrációjú, a Colognisé és a Safran Colognisé kivételével, amelyek 2018-ban és 2019-ben kerültek piacra, legalább 30 % i
NISHANE Turkish Rose 300ml Unisex parf.gyertya Gyártó: NISHANE Származási hely: Törökország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.