Tiziana Terenzi Andromeda Gold Glass 2 Wood Wicks - Uniszex Gyertya

Tiziana Terenzi Andromeda Gold Glass 2 Wood Wicks - Uniszex Gyertya

Tiziana Terenzi Andromeda Gold Glass With Decoration, Wooden Wick, Metal Lid - Uniszex Gyertya

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 42900.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
TT23147
Tiziana Terenzi gyertyái egy három generációra viszanyúló gyertyakészítő család mesterművei 20%-os parfüm tartalommal. Teljesen természtes alapanyagokból készültek, és toxikália mentesek. Az Andromeda gyertyákat akár csak magát a parfümöt, az Olaszországban található Sibillini hegység gyönyörű adottságai inspirálták. Édes és egyben friss illatot áraszt otthonában, a benna található bergamottnak, ylang ylang-nak, a lilomnak, az ibolyának, a damaszkuszi rózsának, a mézédes körtének és alapillatjegyeinek: ámbra, vaníillia, kasmír, tonkababnak köszönhetően.
További Információ
MárkaTiziana Terenzi
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Tiziana Terenzi parfümöket nem úgy viseli az ember, mint egy egyszerű ruha darabot. Ezek az illatok olyan embereknek készültek, akik szeretnek elmerülni magukban, szeretik féktelenül élni az életüket. Tiziana Terenzi kepzőművészeti tanár és tervező, többször kollaborált már nagy ékszer márkákkal. Az ő szofisztikussága és a gyönyörü elegancia iránti szeretete ki van hangsúlyozva a Terenzi-ek művészi tárgyain, kimondottan figyelmes kézművesi részletekben és felülmúlhatatlan minőségben. Minden egyes parfümön 24 karátos arany díszítések és kézzel varrt bőr betétek találhatóak, kimagasló minőségű kézzel fújt üveggel dolgoznak, a fa betétek és parfüm kupakok ritka olasz fából készülnek. Paolo Terenzi – Tiziana testvére, egy rendkívül tehetséges és elismert olasz parfümőr. Szakít a konvenciókkal, elragadó történet mesélő, a filozófiája: ’’ragadjuk meg a szépséget”. Természetes nyers anyagokkal dolgozik, melyeket utazásai során maga válogat össze.
TT ANDROMEDA GOLD G WITH DEC,WW, METLID 170ML CANDLE Unisex parf.gyertya Gyártó: Tiziana Terenzi Származási hely: Olaszország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 18 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.