Tiziana Terenzi Andromeda Gold Glass 2 Wood Wicks - Uniszex Gyertya

Tiziana Terenzi Andromeda Gold Glass 2 Wood Wicks - Uniszex Gyertya

Tiziana Terenzi Kirke White Glass with Logo, Wood Wick Lid - Uniszex Gyertya

Tiziana Terenzi Kirke White Glass with Logo, Wood Wick Lid - Uniszex Gyertya

Tiziana Terenzi XIX March Black Glass with Logo, Wood Wick Lid - Uniszex Gyertya

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 40950.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
TT27191
La Focarina di S. Giuseppe régióban Március 18-án este - a tavaszi napéjegyenlőség határán - hagyomány, hogy nagy máglyát raknak, hogy elégessék a télről megmaradt gallyakat és bozótot, és helyet adjanak a tavasz újjászületésének. A levegőt intenzív illatok töltik meg: friss és új, mégis ősi. A falu összes lakója a nagy máglya köré gyűlik. Az idősebbek mesélnek a gyerekeknek, a legmerészebb fiatalok pedig kihívásként és bátorságuk bizonyítására a tűzbe ugranak. A régi népi történetek és hagyományok világa találkozik ebben a komplex illatban, amelynek teljesen újszerű illatszerkezete van.
További Információ
MárkaTiziana Terenzi
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Tiziana Terenzi parfümöket nem úgy viseli az ember, mint egy egyszerű ruha darabot. Ezek az illatok olyan embereknek készültek, akik szeretnek elmerülni magukban, szeretik féktelenül élni az életüket. Tiziana Terenzi kepzőművészeti tanár és tervező, többször kollaborált már nagy ékszer márkákkal. Az ő szofisztikussága és a gyönyörü elegancia iránti szeretete ki van hangsúlyozva a Terenzi-ek művészi tárgyain, kimondottan figyelmes kézművesi részletekben és felülmúlhatatlan minőségben. Minden egyes parfümön 24 karátos arany díszítések és kézzel varrt bőr betétek találhatóak, kimagasló minőségű kézzel fújt üveggel dolgoznak, a fa betétek és parfüm kupakok ritka olasz fából készülnek. Paolo Terenzi – Tiziana testvére, egy rendkívül tehetséges és elismert olasz parfümőr. Szakít a konvenciókkal, elragadó történet mesélő, a filozófiája: ’’ragadjuk meg a szépséget”. Természetes nyers anyagokkal dolgozik, melyeket utazásai során maga válogat össze.
TT KIRKE BLACK GLASS WITH LOGO 170ML CANDLE Unisex parf.gyertya Gyártó: Tiziana Terenzi Származási hely: Olaszország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 18 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.