Etro Eos - Uniszex Lakásillatosító

Etro Eos - Uniszex Lakásillatosító

Etro Galatea - Uniszex Lakásillatosító

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 66300.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
E38694
Galatea- a tengerek istennője után elnevezett lakásillatosító, a friss és virágos illatokkal elvarázsolja otthonát. Azi llat szívjegyét egzotikus Polynesia-i virágok akkordjai adják.
További Információ
MárkaEtro
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
Az Etro egy olasz divatház, amely szöveteket, kiegészítőket, bőrárukat, ruhákat és illatokat készít. 1968-ban alapította Gimmo Etro, és a cég azóta is családi kezekben van. Az illatok, színek, gondolatok és az Etro parfümök úgy szövődtek bele egy fényképalbumba, mintha az a márka saját receptkönyve lenne. Ahogyan a főzés a civilizáció első jele volt, úgy a parfümök is a civilizáció újabb fenséges jelei lettek, csak talán még titokzatosabb és izgalmasabb formában. Az Etro illatok design-ja serkenti a látásunkat, beszédre hívja a szaglásunkat, és színvilága csábításra hívja szemünket. Mindegyik illat egy külön fejezet, ami a színterápia szabályait veszi alapul, és olyan illatanyagokat tartalmaz, melyeket már nem osztottak olfaktív családokba, hanem a színek világával kapcsolták össze.
ETRO GALATEA ROOM R. 500 ML Unisex légfrissítő Gyártó: Etro S.p.A Származási hely: Olaszország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 18 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.