Alexandre. J Rose Oud - Eau de Parfum Női Illat

Alexandre. J Rose Oud - Eau de Parfum Női Illat

Alexandre. J Iris Violet - Eau de Parfum Női Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 51870.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
AJ50986
Az Iris Violet egy fiatalos és friss verzióját mutatja be fő összetevőjének, az írisznek. A Francia Királyokhoz való vonzatként jött létre, így az Iris Violet a modern idők izgalmas éke. Az egzotikus gyümölcs savanykás üdeségének első sugallata az ízes alma illatát leheli felénk. Ekkor jelentkezik az üde, örömteli, élénk irisz. A rózsa és jázmin csábító kombinációja találkozik a kasmír fával és a fehér vaníliás pézsmával. Az Iris Violet parfüm a természetes szépség, a nőiesség és az elegancia előtt tiszteleg. Egy illat, mely tökéletesen kihangsúlyozza természetes báját és nyugodt kifinomultságát.
További Információ
MárkaAlexandre.J
Nem
AlapjegyBenzoin, Cashmeran, Tömjénfa, Pacsuli, Vanília
SzívjegyÍrisz, Jázmin, Rózsa
FejjegyAlma, Egzotikus gyümölcsök, Olasz bergamott
Illatvirágos, gyümölcsös, fás
Cikk típusaEau de Parfum
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
Alexandre J francia tervező 2012-ben hozta létre saját parfüm márkáját, melynek legfőbb motivációja az alkotás vágya volt. Nem hajt fejet a tradicionális parfümkészítés előtt, hanem a saját elképzelése szerint definiálja a szépséget. Alkotásaiban a káprázatos csomagolás és a rendkívüli illatok tökéletes kompozíciója lelhető fel. Alexandre J. nem hajlandó kompromisszumokat kötni. Élettel tölti meg az üvegeket és egyben felébreszti az érzelmeket. Nagyon kötődik országához, de más kultúrákból sem fél meríteni. Történeteit szereti szavaival, illatjegyeivel és színeivel elmesélni. A folytonos tudásvágy utáni szomjúsága teszi őt azzá, aki állandóan tanulni szeretne. Számára minden új élmény egy lehetőség, egy mélyreható kutatás. Úgy sajátítja el a parfüm készítés professzionális tehnikáját - melyet a nagy mesterek hasznosítanak -,hogy bele tudja azt szőni saját stílusába és ötleteibe. Igyekszik együttműködni más, különböző művészi világból származó művészekkel, hogy közös alkotásaik során m
AJ IRIS VIOLET 100ml EDP Női parfüm Gyártó: Alexandre J Származási hely: Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.