Creed Acqua Fiorentina - Eau de Parfum Női Illat

Creed Acqua Fiorentina - Eau de Parfum Női Illat

Creed Love in White - Eau de Parfum Női Illat

Creed Love in White - Eau de Parfum Női Illat

Creed Love in Black - Eau de Parfum Női Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 85800.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
CR11873
Love in Black egy virágos illat nőknek a különleges, dinasztikus és magántulajdonban lévő Creed márkától származó parfüm műhelyéből. Ez a csábító és egyidejűleg virágos csokor Olivier Creedtől, a Creed dinasztia hatodik generációjának vezető parfümőrétől, és Erwin Creedtől, a hetedik generáció tagjától származó közös projekt. Az inspirációjukat valószínűleg az 20. századi Amerikai Egyesült Államok talán legérdekesebb First Lady-jétől, Jacqueline Kennedy Onassistól merítették, akinek rejtélyes szépségét a Creed Love in Black illattal idézik fel. Az illat összetevői olyan helyekről származnak, amelyeket ez az érdekes közéleti személyiség meglátogatott és szeretett. A Creed Love in Black olasz ibolyával, virginiai cédrussal és mezői virágokkal indul. A szív iriszből, szegfűből és műsziből áll, míg az alap a fekete ribizli és a bolgár rózsák tónusait tartalmazza. Az összkép mesterien ötvözi a púderes, virágos és fás aspektusokat a gyümölcsös és meleg fűszeres jegyekkel. Az egyedi, kifinomult karakterrel teli Creed Love in Black illatát különösen azok a nők fogják értékelni, akik szeretik a púderes virágos illatokat, kifejezetten azokat, amelyekben az ibolya és az írisz játssza a főszerepet. Tetszeni fog azoknak a nőknek, akik csodálják a felejthetetlen Jacqueline Kennedy Onassis egyedi stílusát, és természetesen minden hölgyet, aki értékeli a minőséget és a luxust. A Love in Black egész évben alkalmas nappali és esti viseletre.
További Információ
MárkaCreed
Nem
AlapjegyFekete ribizli, Rózsa, Ibolya
SzívjegySzegfűszeg, Írisz, Pézsma
FejjegyCédrus, Mezei virágok, Ibolya
Illatvirágos
Cikk típusaEau de Parfum
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Creed céget 1760-ban James Henry Creed alapította, és azóta is a család irányítja. A Creed története valóban egyedülálló. A márka több mint 250 éve készít különleges illatokat királyi családok és más, kifinomult ízlésű vásárlók számára. Az évek során a parfümház számos neves személyiségnek tervezett illatokat, köztük Viktória királynőnek, Ferenc József császárnak, Winston Churchillnek és John F. Kennedy elnöknek. Manapság a Creed leginkább klasszikus férfias illatairól ismert, amelyeket olyan hírességek kedvelnek, mint Robert De Niro vagy Sylvester Stallone. A Creed páratlan illatok örökségét hozta létre, amelyeket a parfümök szakértői és a minőség, a stílus csodálói is nagyra tartanak. Az évszázadok során a Creed család több mint 200 parfümöt alkotott, amelyek mindegyike egyedülálló kreatív szellemről tanúskodik, amely a tehetséggel együtt hét generáción keresztül apáról fiúra szállt.
Creed Love in Black 75ml EDP Női parfüm Gyártó: Fontaine Limited Származási hely: Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.